fbq
Uutiset
06.01.2018 12:12
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto ja lukijan kuvat
Musta Barbaari hämmensi pikaruokalassa.
Tiskil eka, tiskil vika? Räppäri Musta Barbaari nuokkui ja mölysi pikaruokalassa raisun bileillan päätteeksi – paljonpuhuvat kuvat!
Uutiset
06.01.2018 12:12
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto ja lukijan kuvat

Salil eka salil vika -kappaleestaan tuttu räppäri ja kehonrakentaja Musta Barbaari, oikealta nimeltään James Nikander, 27, vietti railakkaan baari-illan Helsingin keskustassa ennen vuodenvaihdetta. Räppäri päätyi valomerkin jälkeen Taco Bell -pikaruokaravintolaan kaveriseurueessa.

Musta Barbaari

Lue myös: Musta Barbaari avautui ahdistuksestaan Ellelle: Ajattelin, ettei parkuminen lopu ikinä!

– Kenellekään ei jäänyt epäselväksi julkkiksen saapuminen, sillä kaverit huutelivat kovaan ääneen Mustan Barbaarin nimeä, pikaruokaravintolasta kerrotaan.

Prinssi Jusuf

Hilpeällä tuulella ollut Musta Barbaari nojaili hetken kaidetta vasten, ennen kuin pääsi tilaamaan. Hän innostui myös ottamaan selfieitä seurueensa kanssa, johon kuului muun muassa räppäri Prinssi Jusuf.

– Musta Barbaari tilasi ruokaa myös ystävilleen. Ruokansa seurue söi kadulla, Seiskalle raportoidaan.

Musta Barbaari

Lue myös: IL: Musta Barbaari kärähti huumeista Pori Jazzeilla – tältä hän näytti kyseisenä päivänä: Katso hilpeä kuva!

Musta Barbaari on kertonut useissa haastatteluissa olevansa kasvissyöjä, mutta pikaruokaa hän on kuitenkin valmis syömään.

– Halusin aloittaa punttaamisen kasvissyöjänä ja näyttää skeptikoille, että massanlisäys lehtisalaatilla ja lintujen rakastamilla siemenillä on mahdollista, Barbaari totesi Ilta-Sanomille 2016.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »