fbq
Uutiset
03.07.2017 11:31
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus
Lauri Tähkä
Tipaton ohi: Lauri Tähkä horjui ja esiintyi ympäripäissään kaljapullo kourassa!
Uutiset
03.07.2017 11:31
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus

Muusikko Lauri Tähkä on vuosien saatossa kertonut julkisuudessa pariinkin otteeseen jättäneensä alkoholin. Viimeksi helmikuussa Tähkä sanoi Me Naisten haastattelussa lopettaneensa alkoholin käytön kesällä 2016.

- Olen aina tykännyt bailata, mutta syksystä asti ympärilläni on pyörinyt niin iso koneisto, että en halua tehdä työtä väsyneenä. Olen vastuussa niin monen ihmisen työstä ja vastuussa myös yleisölleni, Tähkä kertoi Me Naisille helmikuussa.

Nyt Tähkä näyttää lopettaneen tipattomansa. Tähkä esiintyi perjantaina Himoksella Iskelmä Festivaalilla ja keikkansa jälkeen Tähkä päätyi juhlatuulella Jyväskylään, missä muusikko nautiskeli innolla alkoholijuomia.

Tihrusti sanoja kännykästä

Seiskan silminnäkijähavantojen mukaan Tähkä juhli riehakkaasti perjantain ja lauantain välisenä yönä jyväskyläläisessa musiikkiravintola Popparissa myöhään puolenyön jälkeen.

Poppari-baarissa on perinteisesti vapaa lava, jolle asiakkaat voivat nousta soittamaan ja laulamaan. Silmin nähden voimakkaassa humalassa ollut Tähkä päättikin nousta lavalle kitaristikaverinsa kanssa ja esitti juhlakansalle suomenkielisen kappaleen.

Kaljapullo kourassa esiintyneen Tähkän laulamisesta ei meinannut tulla lavalla mitään, vaan suuren osan kappaletta Tähkä sopersi epävireisesti mikkiin ja tihrusti samalla kännykästään kappaleen sanoja. Muhkeapartaisen Tähkän epätarkasta esiintymisestä huolimatta esitys kirvoitti läsnä olleelta yleisöltä kelvolliset aplodit.

Paikalla muitakin julkkiksia

Popparissa oli paikalla muitakin julkisuudesta tunnettuja henkilöitä. Esimerkiksi Tuure Kilpeläinen esitti illan aikana muutamia kappaleita muiden juhlimassa olleiden ammattimuusikoiden kanssa ja sai yleisöltä toistuvasti valtaisat suosionosoitukset.

Vuonna 2013 TV2:lla esitetyssä Pakko tanssia -ohjelmassa tuomaroinut tanssija, break dancen entinen maailmanmestari Dennis "Ätä" Nylund puolestaan esitteli break dance -taitojaan yhden Kilpeläisen esityksen aikana.

Myös Lauri Tähkä intoutui tanssimaan illan aikana ja yhteen Kilpeläisen esitykseen Tähkä nousi lavalle soittamaan bongorumpuja. Tähkä horjahteli lavalla iloisena ja innostuneena.

Seiska ei ole tavoittanut Tähkää kommentoimaan tipattomansa loppumista.