fbqTinderissäkin seikkailevan hallitsevan Miss Suomen Viivi Altosen rehellinen miestilitys! | Seiska
Viivi Altonen

Tinderissäkin seikkailevan hallitsevan Miss Suomen Viivi Altosen rehellinen miestilitys!

Uutiset | 27.01.2021 07:50

Pahamaineinen Piritori, Vaasankadun viinatrokarit ja haahuilevat huumehörhöt. Sörnäisten Kurvi kuuluu Helsingin värikkäimpiin alueisiin, joka kuhisee elämää ja monenmoista tallaajaa ympäri vuorokauden.

Seutua ei osaisi ajatella Miss Suomen kotina, mutta niin vain valtakunnan kaunein nainen, tamperelaislähtöinen Viivi Altonen, 24, toi muuttokuormansa aivan Kurvin sydämeen.

Lue myös: Missikaunotar Viivi Altonen asuu arvoyksiössä Helsingin Kalliossa – jääkaapissa skumppaa ja siipisoosia!

Klassisessa arvotalossa sijaitseva yksiö on yllättävän tilava, 41 neliötä on käytetty fiksusti, eikä hukkatilaa ole. Ikkunalaudat ovat leveät ja huonekorkeus suorastaan hillitön.

– Minulla oli aika tarkat kriteerit, ja tässä ne täyttyivät hienosti. Halusin, että asunto olisi edellistä kotiani tilavampi ja että siellä olisi astianpesukone. Se oli ihan must, tiskaamiseen kyllästynyt kaunotar kertoo Seiskalle.

Lue koko juttu Seiskan Klubista: Mikä Kurvin Kleopatra! Suomen kaunein Viivi Altonen esittelee luksusyksiönsä Seiskalle!

Tinderissä säpinää

Seiska uutisoi marraskuussa, että hallitseva Miss Suomi on liittynyt Tinderiin. 

Lue lisää: Uusi Miss Suomi etsii seuraa Tinderissä: Viivi Altonen haluaa itselleen pahan pojan - tällaisilla kuvilla hän hakee lempeä!

Viivi nauroi tuolloin, että hyvän alun jälkeen Seiska pilasi hänen treffimahdollisuutensa Tinderissä uutisoimalla asiasta.

– Viestiboksissa oli jutun jälkeen yli sata viestiä miehiltä, että "hei sä olet se Miss Suomi, joten en ole uskaltautunut treffeille", Viivi paljasti taidenäyttelyn avajaisissa tuolloin.

Viivi Altonen24-vuotias tumma kaunotar on kuin Kurvin Kleopatra poseeratessaan Seiskalle.

Tavoittelen unelmiani

Sinkkuna viihtyvä Viivi ei kuulemma edelleenkään kaipaa köriläitä rinnalleen eikä edes yökylään.

– Tykkään tällä hetkellä olla ihan vain itsekseni. Haluan keskittyä täysillä itseeni ja omien unelmieni tavoitteluun. Se taas tarkoittaa, että olen työllistetty ja kiireinen.

Viivi Altonen

Viivi on niittänyt kauneudellaan mainetta meillä ja maailmalla. Siitä kertoo kauneuskilpailupysti jos toinenkin.

Missikeikkojen ja koulunkäynnin kiireitä lukuun ottamatta Viivillä ei  olisi periaatteessa mitään miehen löytämistä vastaankaan.

– Never say never, mutta nyt nautin täysin rinnoin vähäisestä vapaa-ajastani!

SIIVET SUUSSA: Miss Suomi Viivi Altonen testasi Hookin hirvittävän tuliset herkut

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!