fbqTiina Jylhä ja Tape Valkonen hulppealla lemmenlomalla Thaimaassa – katso upeat kuvat! | Seiska
Katso kuvat!
Tiina ja Tape matkustivat lemmenlomalle.

Tiina Jylhä ja Tape Valkonen hulppealla lemmenlomalla Thaimaassa – katso upeat kuvat!

Uutiset | 09.01.2019 07:51

Kauneusalan yrittäjä Tiina Jylhä, 56, matkusti miehensä Tapani ”Tape” Valkosen, 58, kanssa jouluksi lemmenlomalle Thaimaan Bangkokiin. Edellisestä yhteisestä lomasta onkin kulunut jo pitkä tovi.

– Taitaa olla jo lähes kymmenen vuotta. Työhön liittyviä reissuja on ollut, mutta pelkästään lomailemaan emme ole päässeet, Tiina ja Tape harmittelevat.

Lue myös: Tiina Jylhä ja Tape Valkonen kommentoivat sitkeää syrjähyppyhuhua: ”Tosi outoja piirteitä siihen liittyi!”

Bangkokin-matkakin oli tosin muuttua työmatkaksi.

– Istuin ensimmäiset päivät tietokoneella vastailemassa sähköposteihin, ja puhelin pirisi koko ajan. Lopulta laitoin kaikki laitteet kiinni, ja nyt tämä tuntuu jo rentouttavalta, Tiina sanoo.

Lue myös: Tiina Jylhän terveys romahti mystisesti: ”Paisuin kuin pullataikina ja ajauduin työkyvyttömäksi” – geenitutkimus paljasti syyn terveysongelmiin!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Iloisen pulikoinnin lisäksi Tape menetti hotellin uima-altaalla hermonsa. – Nuoret pojanklopit eivät osanneet käyttäytyä ja jouduin hieman heitä ojentamaan. Tiina rauhoitti tilanteen, Tape naurahtaa.
– Miten mahtaisi tämä katuruoka sopia geeneillemme, Tiina aprikoi.
– Ajelimme kanaaleissa pitkähäntäveneellä tunnin, ja näimme paikallisten elämää kaikessa vaatimattomuudessaan. En tiennyt, että Bangkokin ydinkeskustakin on täynnä tällaisia kanaaleja, Tiina ihmettelee.
Tuk-tuk on suosittu kulkuväline Bangkokissa. Paikalliset kuskit houkuttelivat Tapen ohjauspuikkoihin saadakseen lihasmörssäristä valokuvan. – Tienasin parin euron kyydin ilmaiseksi poseeraamalla kuskeille, Tape naureskelee.
Tiina ja Tape vierailivat Kultaisen Buddhan -temppelissä. – Taisi olla ensimmäinen temppelivierailu meille, Tiina toteaa.
Teksti:Ahti Kettunen
Kuvat:Ahti Kettunen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!