fbq
Uutiset
29.08.2018 09:15
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: Seiskan arkisto
Tiina Jylhä antaisi Tape-miehelle pettämisen anteeksi.
Tiina Jylhä antaisi miehelleen Tape Valkoselle syrjähypyn anteeksi: Liittomme on liian hyvä pois heitettäväksi!
Uutiset
29.08.2018 09:15
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: Seiskan arkisto

Kauneusyrittäjä Tiina Jylhä kertoi aikaisemmin Seiskalle, että hän ei usko väitteitä, joiden mukaan aviomies Tape Valkosella olisi avioliiton ulkopuolinen salasuhde.

Lue lisää: Tiina Jylhä Tape-miehensä salasuhteen paljastumisesta: Pahansuovat ihmiset saivat minut uskomaan sen todeksi!

Tape pidätettiin toukokuussa doping-rikoksesta epäiltynä. Tiina sai samalla kuulla, että Tapella olisi ollut yli vuoden mittainen salasuhde kuusikymppiseen lappeenrantalaisnaiseen.

Lue myös: Tiina Jylhä miehensä Tape Valkosen rikosepäilyistä: Tuntuu kuin roikkuisimme löysässä hirressä!

Tiina on miettinyt, miten suhtautuisi, jos väite Tapen salasuhteesta paljastuisikin todeksi.

– Antaisin Tapelle lyhyen syrjähypyn anteeksi. Tiedän, että hänkin antaisi minulle. Olemme jo tämän ikäisiä ja olleet yhdessä niin kauan, ettei yksi härkiminen liittoamme kaataisi. Mutta jos kyseessä olisi pitkä suhde, asia olisi paljon vakavampi.

Lue myös: Tiina Jylhän Tape-rakas ei päässyt kotiin tutkintavankeuden jälkeen – pakkoloma Saimaalla: Ihanteellinen tilanne!

– Liittomme on liian hyvä poisheitettäväksi, mutta kolmatta ihmistä ei suhteeseemme mahdu. Kyllähän tuolla olisi megabeibejä Tapelle tarjolla.

– Minullekin tuli kesällä useita viestejä, joissa miehet olivat valmiita tarjoamaan lohdutusta. Suhteeseemme tuntuu olevan nyt kovasti tunkua, Tiina ihmettelee.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »