fbq
Uutiset
16.03.2020 09:00
Teksti | Kuvat: Seiskan Toimitus
Lainakeraaja.finative-main
Tiesitkö, että lakisääteinen korkokatto on nyt 20 % - tarkista lainasi ja säästä lainojen yhdistämisellä
Uutiset
16.03.2020 09:00
Teksti | Kuvat: Seiskan Toimitus

Syyskuussa 2019 voimaan astunut korkokatto tarkoittaa, että voit säästää huomattavia summia yhdistämällä aiemmin hakemasi pikalainat uudeksi, edullisemmaksi yhdistelylainaksi.

Vakuudettomille pikalainoille asetettiin 1.9.2019 lakisääteinen korkokatto, joka rajaa lainojen korot enimmillään 20 %. Tätä ennen voimassa jo oli vuoden 2013 pikalainoja koskeva laki, joka mm. rajasi lainojen todellisen vuosikoron 50 prosenttiin.

Ennen syyskuun lakimuutosta, lyhytaikaisten pikalainojen korot saattoivat olla huomattavasti korkeampia. Tämä tarkoittaa, että hakemalla nyt uutta yhdistelylainaa yhdistät kaikki kalliit pienlainasi ja samalla hyödyt entistä edullisemmista lainaehdoista. Tämän lisäksi hyödyt totta kai kaikista muista lainojen yhdistämisen tuomista hyödyistä.

Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa useiden, suhteellisesti pienempien lainojen yhdistämistä yhdeksi uudeksi lainaksi. Huolehdit tämän jälkeen vain yhden lainan takaisinmaksusta useiden, erillisten maksusopimusten.

Lainakeraaja.fi yhdistää lainat puolestasi

Lainakerääjä on helppokäyttöinen ja luotettava palvelu lainojen yhdistämiseen. Vain kilpailuttamalla voit löytää mahdollisimman edullisen lainan ja saat suurimmat mahdolliset säästöt yhdistelylainallasi. Siksi kilpailutamme lainasi jopa 30 pankin ja luotonantajan kesken. Saat siis lukuisia tarjouksia vain yhdellä hakemuksella. Tarjoukset eivät ole sitovia, joten voit valita vain sinulle sopivimman lainan ja jättää muut huomiotta. Helppoa ja nopeaa!

native-1

Yhdistä lainasi 60 000 € asti ilman vakuuksia tai takaajia

native-2

Kilpailuta 100 - 60 000 euron lainat jopa 30 pankilta ja rahoitusyhtiöltä

native-3

Vertaile ja hae pikalainaa 70 000 € asti

Aloita lainanhaku vertailemalla

Laina- ja rahoitusala voi olla vaikeasti ymmärrettävä ja moni tuntee olonsa epävarmaksi lainaa etsiessään. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla. Vertailupalvelu tekee suurimman työn puolestasi keräämällä lainat ja niiden tärkeimmät tiedot yhteen. Näin saat helpon yleiskuvan lainatarjonnasta ja löydät vaivatta tarpeeseesi sopivan lainatuotteen.

Ensimmäinen kohdallesi osuva laina on harvoin se paras, joten älä anna potentiaalisten säästöjen mennä sivu suun, vaan aloita lainanhaku luotettavan vertailupalvelun avulla.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »