fbqTiesitkö? Suomalainen NHL-miljonääri on todellinen ravintolamoguli - omistaa kotikaupungissaan peräti kahdeksan ravintolaa: ”Ainakin siellä saa ilmaisen oluen!” | Seiska
Kimmo Timonen omistaa useita ravintoloita.

Tiesitkö? Suomalainen NHL-miljonääri on todellinen ravintolamoguli - omistaa kotikaupungissaan peräti kahdeksan ravintolaa: ”Ainakin siellä saa ilmaisen oluen!”

Uutiset | 28.11.2018 07:59

Siitä on jo kolme ja puoli vuotta aikaa, kun yksi kaikkien aikojen suomalaispuolustajista ripusti hokkarinsa naulaan. Entinen NHL-tähti mutta nykyinen monimiljonääri Kimmo Timonen viettelee parhaillaan ansaittuja eläkepäiviä.

– Kyllä on nopeasti aika mennyt! Kolme vuotta ollaan vain oltu ollakseen, johonkin ne päivät ovat hävinneet, Kime naurahtaa Seiskalle.

– Paljon on saanut tehdä kaikkea sellaista, mitä ei uran aikana tullut tehtyä. Lapset ja perhe menevät kaiken edelle.

Lue myös: Näin NHL-veteraani Kimmo Timonen viettää eläkepäiviään: Kirjaudun hotelliin ja otan pari kaljaa!

Puolustajalegendan eläkepäiviin tuovat vaihtelua myös ravintolakuviot. Perheineen edelleen Philadelphiassa asuva Kimmo omistaa Kuopiossa peräti kahdeksan ravintolaa, joita pyörittää hänen hyvä ystävänsä.

– Hän on vähän minua vanhempi. Alun perin ajattelin, että kun hän jää eläkkeelle, niin minä hyppään ruoriin – että siinä olisi ollut se jääkiekon jälkeinen työ. Mutta ei se nyt näytäkään toteutuvan ihan niin, kun jäimmekin sinne Amerikkaan.

Lue myös: NHL-legenda Kimmo Timosen perhe jäi Amerikkaan: Lapset eivät halua asua Suomessa!

Kime pelasi pitkään Philadelphia Flyersissa, jossa savolaispuolustajan palveluskista maksettiin kymmeniä miljoonia dollareita. Numero 44 on sijoittanut varallisuuttaan mm. ravintolatoimintaan.
Kime pelasi pitkään Philadelphia Flyersissa, joka maksoi savolaispuolustajan palveluksista kymmeniä miljoonia dollareita. Numero 44 on sijoittanut varallisuuttaan mm. ravintolatoimintaan.

 

– On varmaan jokaisen pikkupojan unelma perustaa ravintola, ja niin se oli minunkin unelma. Ja hei, ainakin siellä saa ilmaisen oluen! Kimmo heittää mahtavan röhönaurun säestämänä.

– Aika näyttää, mitä niiden ravintoloiden kanssa tehdään, mutta ainakin tällä hetkellä olemme niihin tyytyväisiä. Olemme ylpeitä siitä, että saamme tarjota kuopiolaisille olutta!

Kimmolle kotikaupunkiin satsaaminen on sydämenasia.

– Kuopio on minulle edelleen tärkeä paikka. Ja kun mietitään sijoitustoimintaa, niin tykkään olla monessa mukana – mutta kuopiolaiset menevät aina vähän edelle, hän virnuilee.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!