Tiesitkö? Huippu-uimari Jenna Laukkanen seurustelee hiihtäjäkomistuksen kanssa – rakkaus leimahti altaalla: ”Helpottaa, kun toinenkin on urheilija!”

Uutiset | 30.09.2018 08:47

Sotkamolainen uimari Jenna Laukkanen, 23, kertoi Seiskan haastattelussa parin vuoden takaisesta kokemuksestaan, kun Suomen silloinen maajoukkuevalmentaja, tanskalainen Bo Jakobsen vihjasi erään treenileirin yhteydessä hänen olevan liian lihava.

Lue lisää: Valmentaja patisti huippu-uimari Jenna Laukkasta laihdutuskuurille: ”Tervehenkisyys oli palautteesta kaukana!”

Jenna jakaa urheilijan arjen Vuokatissa yhdessä poikaystävänsä Iiro-Mikko Harjun, 23, kanssa. Iiro-Mikon päälaji on hiihto.

– Kyllä se helpottaa, kun toinenkin on urheilija. Ymmärtää paremmin toisen tekemiä uhrauksia ja osaa olla tukena, Jenna myöntää.

Parin rakkaus leimahti neljä vuotta sitten.
Jenna saa kotona tukea poikaystävältään Iiro-Mikko Harjulta.

Rakkaus syntyi altaalla

Parin rakkaus leimahti neljä vuotta sitten, kun he työskentelivät Katinkullan kylpylässä. Rakastavaiset muuttivat avoliittoon kuluvan vuoden alussa.

Lue myös: Ex-uimari Hanna-Maria Seppälän jättiyllätys: salahäät 23 vuotta vanhemman rakkaan kanssa – tekivät heti avioehdon!

Saman katon alla asuminen on vaatinut pientä opettelua.

– Olen siivousfriikki, ja haluan pitää paikat tip top -kunnossa. Välillä harmittaa, kun pitää kävellä toisen perässä ja nostella kamppeita lattialta, virnistää Jenna.

Kihloja tai perheen perustamista pari ei ole harkinnut.

– Olemme vielä niin nuoria. Nautimme parisuhde-elämästä.

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Pasi Murto ja Niko Saarela/Kainuun Sanomat
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!