Uutiset

"Tiedättekö, kuka köyhdyttää rikkaita miehiä enemmän kuin verottaja?" - Koomikko kuittailee Maisa Torpalle ja kunnolla - lue lisää!

15.11.2019 15:40

Kohukaunotar Maisa Torpalla on ollut myrskyinen syksy. Ensin hän jäi kiinni salasuhteestaan ja sitten nainen erosi kihlatustaan Jari-Matti Latvalasta. Maisa ei kuitenkaan jäänyt tyhjän päälle vaan eron jälkeen hän jatkoi suhdettaan salasuhteensa toisen osapuolen kanssa. 

Lue lisää: Suudelmia ja rasvaleikkejä! Pettämiskohussa rypevä Maisa Torppa pakeni uuden rakkaansa kanssa Thaimaahan – kuvat Seiskassa!

Maisa on elänyt viime vuodet varsin ylellistä elämää. Maisa on esimerkiksi matkustellut ympäri maailmaa ja majoittunet sangen hulppeissa kohteissa. Naisen olalla on keikkunut toinen toistaan äveriäämpiä laatulaukkuja ja asukokonaisuuksia on kruunattu merkkiaurinkolaseilla. 

Moni onkin ihmetellyt, kuinka naisella on ollut varaa ylläpitää hulppeaa elämäntasoaan, sillä Maisan viime vuosien tuloilla ei tuhannen euron käsilaukkuja ostella. Vuoden 2018 verotietojen mukaan Maisa nimittäin tienasi reilu 12 000 euroa, kun taas Jari-Matin omaisuudeksi on arvoitu miljoonia. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Ali Jahangiri (@alijahangirifi) jakama julkaisu

Maisan elintaso tai oikeastaan sen rahoitus on poikinut myös rajua pilkkaa. Koomikko Ali Jahangiri nimittäin arvuuttelee sosiaalisessa mediassa, että: Tiedättekö kuka köyhdyttää rikkaita miehiä enemmän kuin verottaja?

Kuten arvata saattaa, vastaus on Maisa Torppa. 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!