Tia Kiuru äitienpäivä äitiys blogi

Tia Kiuru pelkäsi pahinta ennen äitienpäivää, mutta toisin kävi!

15.05.2017 12:16

Big Brother -tv-ohjelmasta ja Viidakon tähtösistä tunnetuksi tullut Tia Kiuru kirjoittaa blogissaan äitiydestä ja ensimmäisestä äitienpäivästään eronneena naisena.
Sinkku Tia kirjoittaa postauksessaan äitiyden haasteista arjessa:

- Yksin asuvan äidin on oltava itsellensä supersankari, selkääntaputtaja sekä kahvinkeittäjä, aivan yhtälailla kun meidän on otettava jokainen uhmaikäinen kiukkukohtaus yksin arjessamme vastaan ja kannettava raskaan työpäivän jälkeen kauppakassit, lapsi sekä käsilaukku korkokengissä kolmanteen kerrokseen. Ei ole ketään, jolle delegoida taikka pyytää apua, Tia kirjoittaa blogissaan.

Tia Kiuru treenaa kesäkuntoon: Takana kahden kuukauden tauko dieetistä - paino silti -12 kiloa aloituksesta!

Ensimmäisestä äitienpäivästään uudessa elämäntilanteessa Tialla oli selvä kuva, eikä se kuva ollut ruusuinen tai odotuksia täynnä.

- Äitienpäivää ennen tuskastuin ajatellessani ensimmäistä äitienpäivää ilman klassista aamukahvia sekä äitienpäiväkorttia. Hieman surkeamielisesti totesin, että eihän äitiys perustu siihen ja saisin viettää joka tapauksessa tyttäreni kanssa mukavan päivän yhdessä, Tia kuvailee blogissaan.

Toisin kuitenkin kävi. Tia sai perinteiset äitienpäivän aamukahvit, toivotukset ja kortin. Kiitos kuului Tian ex-miehelle Peterille, joka oli yhdessä ex-pariskunnan Rigel-tyttären kanssa valmistellut ja suunnitellut äitienpäivää.

- Sain tänä aamuna klassiset aamukahvit, valkovuokkokimpun jonka tyttäreni oli isänsä kanssa poiminut minun nukkuessani, sekä juhlallisen äitienpäivä-lounaan kunniakseni. Päiväkodin kuoresta paljastui äitienpäiväkortti johon oli sormimaalilla painettu tyttäreni käden kuva, mukanaan kaunis käsikoru joka arvatenkin on täynnä tyttäreni valitsemia, kirjavia helmiä. Mitään ei jäänyt puuttumaan, vaikka tämä äitienpäivä on monella tapaa erilainen kuin aikaisemmat, Tia kertoo blogissa.

Avioeroa hakenut Tia Kiuru: Minulla oli maailman paras aviomies!

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!