Hyppää pääsisältöön

Tia Kiuru ei tappelekaan Marianne Kalliota vastaan - näin hän puhui matsista viikko sitten!

Kerroimme reilu viikko sitten, että muun muassa Viidakon tähtösistä tutut Tia Kiuru ja Marianne Kallio kohtaavat kehässä Snackyn ja Seiskan järjestämässä showpainiottelussa. Eilen (17.7.) Tia kuitenkin perui osallistumisensa kamppailuun ja julkaisi Facebookissaan seuraavanlaisen tekstin:

 

 

Seiska tavoitti aiheesta vaiteliaan Tian puhelimitse.

Minkä takia peruit sinun ja Marianne Kallion välisen ottelun?

- En kommentoi.

Nyt kun peruit ottelun, mitä muita kesäsuunnitelmia kuuluu lähitulevaisuuteen?

- Semmoisia normaaleja työkeikkoja, joihin ei kuulu pieksemistä.

Voisitko lähteä muun kaltaiseen urheilukilpailuun mukaan?

- Terveydelliset syyt estävät tällä hetkellä tuon Snacky-homman. En tässä varmaan kauheasti urheile ennen kuin olen kunnossa.

 

Hehkutti matsia somessa!

Vielä kolme päivää sitten Tia hehkutti edessä olevaa ottelua Instagram-tilillään julkaisemalla tapahtuman mainoskuvan itsestään ja Marianne Kalliosta.

 

 

 

-Ei mitään hätää tyypit, jos historia jatkaa kulkuaan niin mä vien voiton kotiin 6-0. Eli viidakon tähtösten ja BB,n tapaan MK joko luovuttaa tai poistetaan kehästä! ;) #noworries #its #on #kumpikampi #kehässänähdään, Tia oli kirjoittanut kuvan yhteyteen.

Seiskan viime viikolla kuvatussa videossa Tia kertoo fiiliksiään edessä olevasta ottelusta ja myöntää muun muassa koitoksen hieman pelottavan häntä.

Tiistaina 29.7. Pukinmäen Snackyllä nähdään kissatappelu, mutta se kuka on Marianne Kallion uusi vastustaja, on vielä auki.

 

 


Teksti:
Mira Sharma
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!