fbq
Uutiset
30.10.2020 13:50
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Instagram
Pertti Peippo
The Voice of Finlandissa hurmannut Pertti Peippo on kuollut - Laura-tyttäreltä musertava ilmoitus somessa: "Lähtö tuli aivan liian äkkiä"
Uutiset
30.10.2020 13:50
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Instagram

The Voice of Finlandissa tänä vuonna kilpaillut Pertti Peippo, 68, on menehtynyt auto-onnettomuudessa. Peipon tytär, fitness-valmentaja Laura Peippo vahvisti asian julkisessa Instagram-päivityksessään viime viikolla yli 16 tuhannelle seuraajalleen.

Asiasta ensimmäisenä uutisoineen Ilta-Sanomien tietojen mukaa Pertti Peippo menehtyi viime viikon torstaina pakettiauton ja kuorma-auton kylkikolarissa Inarissa.

Lehden mukaan Kolarissa kuoli yksi henkilö, pakettiauton kuljettaja, joka oli lehden mukaan Peippo. Pakettiautossa oli tapahtumahetkellä myös aikuinen matkustaja, joka loukkaantui vakavasti onnettomuudessa. Lisäksi kuorma-auton kuljettaja vietiin kolarin jälkeen tarkistettavaksi. Onnettomuus tapahtui viime viikon torstaina päivällä puoli kahdentoista aikoihin Nelostiellä Ivalon eteläpuolella.

Hurmasi tähtivalmentajat

Pertti Peippo herätti keväällä tv-katsojien huomion laulamalla Topi Sorsakoski & Agentsin Surujen kitara -kappaleen The Voice of Finlandin Ääni ratkaisee -vaiheessa.

pertti

Peippo pääsi ohjelmassa esityksellään jatkoon, kun käänsi sekä Juha Tapion että Toni Wirtasen ja Sipe Santapukin tuplatuolin. Peippo liittyi lopulta Juha Tapion tiimiin.

Peipon kilpailu ppäättyi kilpailun seuraavassa Kaksintaistelu-vaiheessa.

Katso Peipon esitys alta!

Koskettava Instagram-päivitys

Peipon tyttären Lauran Instagram-päivitys isänsä kuolemasta on erittäin musertava. 

Minun tuki ja turva. Paras ystävä, suunnannäyttäjä ja ihminen, jota katson sunnattomasti ylöspäin. Minun perheeni tärkein osa ja ihminen, joka on ollut aina minun elämässä läsnä. Ihminen, joka on auttanut vaikeissa hetkissä ja se, joka on nostanut ylös, kun omat jalat eivät ole kantaneet, Laura kirjoitti.

- Ihminen, joka on aina seissyt takanani ja ollut tukenani. Ihminen joka on potkinut aina menemään eteenpäin. Se ainoa ihminen, joka on aina uskonut minuun. Ihminen, jonka kanssa olen voinut puhua ihan mistä tahansa ja milloin tahansa. Ihminen, joka on minulle koti. Minun idoli.

- Minun Isä ja lapseni Vaari on poissa. Tuska on jotain niin suurta, että tuntuu, että ei pysty hengittämään. Ikävä on jotain niin järkyttävää, että koko keho halvaantuu.

Hyvää matkaa Isä. Rakastan niin paljon nyt ja aina. Lähtö tuli aivan liian äkkiä ja niin väärin, Laura kirjoitti julkaisun loppuun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Peippo - Valmentaja (@ptpeippo) on

Tilaa Seiskan uutiskirje! »