The Voice of Finland -tähtivalmentaja peurakolarissa!

Uutiset | 11.02.2014 01:50
The Voice of Finland -kilpailun tähtivalmentaja, iskelmätähti Anne Mattila joutui myöhään sunnuntai-iltana peurakolariin ollessaan matkalla Turusta Huittisiin.
 
- No huh huh!!!! Turku on mahtava paikka, mutta Turku - Huittinen väli .....on vähän jotain muuta !!! Jep, aikas iso peura auton kylkeen , no hengissä ollaan ja pääsen ajamaan vielä kotiinkin. Jo toinen kerta tällä tiellä... Kiitos enkelit suojeluksesta. Ja varokaa ihmiset tätä tietä, Anne Mattila kirjoittaa henkilökohtaisella Facebook-sivullaan. 
 
Useat ystävät ja fanit ehtivät jo olla huolissaan Annen voinnista, mutta hän viestitti pian läheltä piti -tilanteen jälkeen selvinneensä peurakolarista ehjin nahoin. 
 
- Oi ihanat, kiitos tsempistä! Todellakn kunnossa olen! Ei mennyt muutakuin ihan vähän peltiä, joten kaikki hyvin. Mut täytyy sanoa että tässä työssä on kyllä isoin miinus tuo reissaaminen... ja juuri pitkien päivien päätteeksi tämä ei ollut ihan maailman toivotuin tapaus! Mutta kuulemma 500 peura kolaria vuodessa on juuri tuolla tiellä... olisiko aika harkita hirviaitaa ??? Ja kumpikin mun kolari on sattunut ihan samalla kohdalla 20-30 kilsaa ennen Huittista!
 
KATSO MYÖS:

 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!