Katso videot!

The Sounds -tähti tasapainottelee uran ja yksinhuoltajuuden välillä: "Enää ei ole mahdollista tehdä yli 200 keikkaa vuodessa"

26.04.2019 22:05

The Sounds -yhtyeestä tuttu ruotsalaistähti Maja Ivarsson on pienen poikalapsen äiti.

Maja ja The Sounds -yhtyetoverinsa Felix Rodriguez vierailivat hiljattain Helsingissä markkinoimassa uuden Crew of Me&You -yhtyeensä Home Free -EP:tä.
Maja elää kiireisiä aikoja uuden yhtyeensä tiimoilta, ja se tuo omat haasteensa, sillä kotona häntä odottaa 4-vuotias poika.

- Ennen lapseni syntymää teimme The Soundsin kanssa jopa yli 200 keikkaa vuodessa. Enää se ei ole mahdollista. Toisaalta olen nyt paljon tuotteliaampi, koska keskitymme kappaleiden tekemiseen poikani ollessa päivähoidossa. Siinä mielessä saan paljon enemmän aikaan näin pienen lapsen yksinhuoltajana, Maja kertoi Seiskalle.

Lue myös: The Sounds -tähti Maja Ivarsson sai pysäyttävää postia fanilta: "Nuori mies menehtyi ja hänen kumppaninsa menetti elämänsä rakkauden"

Vaikka muusikon poika ei ollut mukana Helsingin-vierailulla, on hän matkustanut äitinsä kanssa ympäri maailmaa.

- Lapseni on ollut mukana kiertueillani. Hän oli mukanani Espanjassa kolmen kuukauden ikäisenä, joten poikani on ehtinyt matkustaa ympäri maailmaa.

Millaista apua Maja saa lapsenhoidossa ollessaan keikkamatkoilla? Nauttiiko Majan poika keikkamatkoista? Katso video!

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!