Uutiset
Podcast

The Sounds -tähti Maja Ivarsson sai pysäyttävää postia fanilta: "Nuori mies menehtyi ja hänen kumppaninsa menetti elämänsä rakkauden"

23.04.2019 21:33

The Sounds -yhtyeen solistina julkisuuteen noussut Maja Ivarsson muisteli Seiskalle saamaansa koskettavaa kirjettä.

Yhtyetoverinsa Felix Rodriguezin kanssa uuden Crew of Me&You -yhtyeen perustanut Maja Ivarsson on saavuttanut ihaillun aseman seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen keskuudessta. Ruotsalaismuusikon The Sounds -yhtye on ollut homoyhteisön suosiossa jo vuosikausia.

- Homoyhteisö on aina tukenut uutta ja provokatiivista musiikkia. Biseksuaalina LGBTQ-yhteisö on minulle perhettä. Artisteina meillä ei ole ollut poliittista agendaa. Rakkauden saaminen tuntuu aina hyvältä, ja annan rakkauttani takaisin heille. Kauniin yhteisön rakkaus tuntuu hyvältä, Maja kertoi Seiskan Pinnan alla -podcastin haastattelussa.

Kuuntele Majan ja Felixin haastattelu kokonaisuudessaan Spotifyssa:

Muusikko kertoi saavansa paljon kirjeitä, joissa ihailijat kertovat kokemistaan vaikeista, jopa traagisista hetkistä. Etenkin yksi kirje on jäänyt Majan mieleen.

- Joidenkin traagisten kirjeiden lukeminen on ollut todella vaikeaa. Eräs mies lähetti kirjeen, jossa hän kertoi poikaystävänsä menehtyneen. Tämän suosikkikappale oli ollut The Soundsin Home Is Where Your Heart Is, ja mies soitti sen kumppaninsa hautajaisissa. Se on sydäntä särkevää. Nuori mies menehtyi, ja hänen kumppaninsa menetti elämänsä rakkauden. Siitä puhuminen liikuttaa minua vielä tänäkin päivänä, Maja huokasi.

- Saamme paljon kirjeitä hyvin erilaisissa tilanteissa olevilta ihmisiltä. Se lämmittää sydäntäni. Olen ylpeä siitä, että The Sounds on onnistunut koskettamaan ihmisiä sillä tavalla.

Kuuntele Majan ja Felixin haastattelu kokonaisuudessaan Youtubessa:

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!