Teuvo Lomanin ex-rakas Niko esitteli Erney-kultansa: Tutustuimme, kun olin vielä suhteessa - kuva!

Uutiset | 16.02.2017 11:30

Televisiosta tutun stylistin ja sisustussuunnittelijan Teuvo Lomanin ex-mies, laulajan uraa luonut Niko Helenius vierailee parhaillaan Suomessa uuden miesystävänsä Erney Petersonin kanssa. Pariskunta asuu Uudessa-Seelannissa, minne Niko muutti erottuaan Teuvosta. 

niko helenius ja erney

- Tulimme tänne eilen, ja meidän on tarkoitus olla Suomessa lähes kuukausi. Eron jälkeen olen joutunut aloittamaan elämän kokonaan alusta uudessa maassa. Nyt hommat alkavat olla kohdillaan: olen löytänyt hyvän duunipaikan ja tehnyt tv-mainoksia. Lisäksi pääsin näyttelemään paikalliseen Salatut elämät -sarjaan, Niko Helenius kertoi Seiskalle Tom of Finland -elokuvan kutsuvierasensi-illassa.

Tapasivat kesken pariskuntaloman

Niko myöntää hänen ja Teuvon suhteen päättymisen olleen hänelle hyvin sekavaa aikaa. Hän tapasi Erneyn, kun oli Uudessa-Seelannissa Teuvon kanssa.

– Olin todella rikki, kun suhteemme päättyi. Ennen oltiin me ja nyt olen minä. Mikään ei ollut selvää eron jälkeen. Mietin, että olisin lähtenyt Tanskaan tai Saksaan, koska teen musiikkia, joka menestyy kyseisissä maissa. Emme hakeneet mitään suhdetta Erneyn kanssa, mutta palaset loksahtivat kohdalleen. 

Homoparien on mahdollista mennä Uudessa-Seelannissa naimisiin, mutta Niko ei näe uuden askeleen ottamista suhteessa ajankohtaisena - vielä.

– Ehdottomasti jossain vaiheessa.

Myös Teuvo paikalla

Myös Teuvo Loman edusti seuralaisensa kanssa Tom of Finland -elokuvan kutsuvierasensi-illassa. Ex-pariskunta näki toisensa illan aikana vilaukselta.

– Emme ole nähneet eron jälkeen. Aion moikata häntä. Meillä molemmilla on nyt omat kuviot. Minulla ei ole mitään häntä vastaan ja toivon, että hänelle menee kaikki hyvin.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!