Uutiset

Teuvo Hakkarainen myönsi suhteen teinityttöön: ”Elin kevyehkössä parisuhteessa” - kuva!

12.09.2014 14:21

Uusi Seiska paljasti, että Teuvo Hakkarainen on alkanut tapailla viitasaarelaista 17-vuotiasta teinityttöä.

Paljastusjuttumme ilmestymisen jälkeen Teuvo kiisti usealle eri lehdelle romanssin ja väitti, että on vain kaveri teinitytön kanssa.

Todellisuudessa Teuvo kuitenkin paljasti ensin itse tapailevansa 17-vuotiasta blondia. Mies nimittäin riiteli nuorikkonsa kanssa elokuun lopussa omalla julkisella Facebook-seinällään.

Elin jokin aikaa sitten kevyehkössä parisuhteessa, mutta daamilla oli sen verran monta seuralaista, etten halunnut jäädä rinkiin. Todennäköisin syy kumppanuuteen ja yhdessäoloon oli raaka hyväksikäyttö hänen taholtaan. Ovatko kaikki naiset nykyään tätä tasoa, Teuvo latasi 17-vuotiaasta ystävättärestään.

Pian tämän jälkeen Teuvo vielä täsmensi, ettei tarkoittanut päivityksellään erästä Saara-nimistä neitokaista, jota tapaili vielä kesän alussa.

­– Edelliseen päivitykseeni pieni tarkennus. Mainitsemani daami ei ole Saara, vaan kyseessä on viitasaarelainen nuori nainen, joka pyörittää useita miehiä ja käyttää heitä hyväkseen, Teuvo täsmensi.

Tämän päivityksen jälkeen Teuvon 17-vuotias nuorikko avaisi sanaisen arkkunsa ja latasi edustajamiehelle täyden laidallisen takaisin.

No haistappa sitä kukkaa, jonka lehmä eilen söi.. jos meinaat tätä meijjän juttua niin voidaanha myö niinki sopia että käytän kaikkia hyväkseni jne.. kattoisit peiliin ja miettisit mitä puhut, teinityttö latasi Teuvolle.

 

 

Pian tämän viestin jälkeen Teuvo poisti sanaharkan Facebookista. Kaksikko sai myös riidan sovittua, ja he tapailevat yhä toisiaan.

Seiska tavoitti Teuvon viime maanantaina ja hän myönsi käyneensä Facebook-keskustelun 17-vuotiaan kanssa.

–Ei meillä oo kyllä sen kummempaa ollut, sillä leikkiä tsoukkia heitetty vaan keskenämme, Teuvo selitteli Seiskalle.

 

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!