robin

Tervetuloa takaisin! Emma-gaalan yllätysesiintyjä on juuri armeijan suorittanut Robin - huh, mikä peliveto: laulukieli vaihtui suomesta englantiin!

02.02.2019 21:45

Emma-gaalassa on kuluneen illan aikana jaettu lukuisia sarvipäisiä patsaita suomalaisille muusikoille sekä musiikintekijöille. Ehdokkaiden joukossa ei tänä vuonna nähty Robinia, joka jäi keikkatauolle lokakuussa 2017. 

Supersuosittu laulaja meni armeijaan viime kesänä, mutta viime vuoden lopulla nuorukainen olikin jo saanut vaihtaa armeijan vihreät tavaramerkikseen muodostuneisiin eri pari kenkiin. 

Lue lisää: Nyt on rohkeaa - Selviytyjät-tähti Veronica Verhon kaula-aukko napaan asti – kääk, mikä tissitatska!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ThisIsTheMoment

Henkilön ROBIN PACKALEN (@robinpackalen) jakama julkaisu

Robinin paluusta kieli aikaisemmin tänään julkaistu Instagram-postaus, joka sisälsi miehen Emma-gaalassa esittämän kappaleen melodiaa. 

Robinia ei nähty myöskään Emma-gaalan punaisella matolla, mutta kaikkien yllätykseksi mies palasi julkisuuteen gaalan yllätysesiintyjänä. 
Itse esiintymistäkin suurempi yllätys oli se, että Robin oli vaihtanut laulukielensä suomesta englantiin. Sekä se, että mies on vaihtanut taiteilijanimenstä Robinista Robin Packaleniksi. 

Robin palasi keikkalavalle aivan käsittämättömällä energialla, joka sai juhlaväen lopulta antamaan raikuvat aplodit seisaaltaan. 
 

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!