Hyppää pääsisältöön
Terhi Alanya ja Lara-tytär kertovat riidoistaan.

Terhi Alanya ja Lara-tytär, 16, paljastavat: Näistä asioista olemme riidelleet eniten!

Kahden kouluikäisen lapsensa ja miehensä kanssa Turkissa osan vuodesta asuva Matkaoppaat-sarjasta tuttu Detur-matkatoimiston laatujohtaja ja ex-missi Terhi Alanya esitteli Seiskalle 16-vuotiaan Lara-tyttärensä.

Lue myös: Matkaoppaat-sarjan Terhi Alanya esittelee ensimmäisen kerran Lara-tyttärensä, 16 – yhteiskuvat!

Lara kertoo ottaneensa 12-vuotiaana pahasti yhteen äitinsä kanssa. Riidat johtuivat usein mitättömistä asioista, kuten siivoamisesta ja väärinkäsityksistä.

– Muistan ajan, jolloin tappelimme kunnolla ja huusimme toisillemme, äiti kertoo.

Lue myös: Matkaoppaat-sarjan Terhi Alanya on kontrollifriikki äiti - Lara-tytär, 16: Äiti soittaa kolmen minuutin välein!

Lapset ovat tottuneet elämään matkalaukkuelämää äidin työn vuoksi. Terhin mies pyörittää useita kylpylöitä ja kauneushoitoloita, ja miehen suku omistaa useita hotelleita.

Omalla työllä onneen

– Meillä on varmasti ollut taloudellisesti helpompi elämä kuin monella muulla, mutta hyväosaisuus ei ole automaatio. Haluan opettaa lapsilleni, että raha pitää hankkia omalla työllä. Minäkään en ole koskaan päästänyt itseäni helpolla, Terhi sanoo.

Lue myös: Muistatko vielä: Matkaoppaat-sarjan Terhi Alanya oli vuoden 1991 Miss Suomi -finalisti – Tanja Vienonen nappasi kruunun – kuva!

– Turkissa oikealla sukunimellä pääsee ihan kaikkialle! Haluan kuitenkin edetä elämässä omalla työllä ja saavutuksillani, Lara kertoo.


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Petri Voutilainen

>

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!