Jenina

Temptation Islandin varatun Jeninan kasvot ilmestyivät sokerideittisivustolle seuranhakuilmoitukseen: "Kuvat ovat yksityiseltä tililtäni varastettu!"

Uutiset | 09.04.2019 13:09

Temptation Island Suomi -ohjelman fanit häkeltyivät, kun saarella parisuhdettaan Juhon kanssa testaavan Jenina "Jöbis" Vornasen kuva tuli vastaan sokerideittailuun tarkoitetulla sivustolla. 

Sivustolla vanhemmat ja varakkaat miehet etsivät itselleen nuorempaa naisseuraa, eli sugarbabeja, joille he tarjoavat seuraa vastaan maallista mammonaa. 

Lue myös: Huhut yltyvät: Temptation Island Suomen Juho ja Jenina eivät olekaan oikea pariskunta? "Onhan tämä nyt täyttä paskaa"

Identiteettivarkaus

Seiskan tavoittama Jenina on tietoinen profiilista, ja hän vakuuttaa, ettei se ole hänen itsensä tekemä. 

- Ystäväni lähetti minulle eilen viestiketjun Jodelista, jossa osataan kertoa, että etsisin muka seuraa tällaiselta sivustolta, Jenina kertoo puhelimessa. 

Todellisuudessa joku Jeninaa somessa seuraava henkilö on kaapannut kuvat hänen Instagram-tililtään ja tehnyt profiilin deittisivustolle. 

- Kyseiset kuvat ovat yksityiseltä Instagram-tililtäni, jossa minua seuraa ainoastaan 74 henkilöä. Kuvat kaapannut henkilö voi olla siis joku tuttavani. 

"Näytät sammakolta"

Jenina on joutunut identiteettivarkaan uhriksi ennenkin. 

- Kauan aikaa sitten ennen Temppareita joku oli varastanut kuvani Tinderistä ja tehnyt uuden profiilin sinne. 

Ohjelman myötä Jeninalle on tulvinut myös somekansalta negatiivista palautetta ja ilkeitä kommentteja . 

- Minua kiusattiin lapsena ulkonäköni takia. Kommenttia heitettiin muun muassa silmistäni ja muistutin kiusaajien mukaan sammakkoa. 

- Temppareiden alettua olen alkanut saamaan nimettömiltä kommentoijilta vihapostia ulkonäöstäni. Eihän se kivalta tunnu, kun haukutaan sellaista, mihin ei itse pysty vaikuttamaan, Jenina jatkaa. 

Jenina ja Juho
Jenina ja hänen puolisonsa Juho testaavat parisuhdettaan viettelysten saarella. 

 

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:NELONEN
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!