Katso kuvat!
Cheyenne Järvinen poseeraa Seiskalle

Temptation Islandin Cheyenne Järvinen kieltäytyi maksullisesta seksistä, mies pettyi ja uhkaili – lue koko viestikeskustelu!

10.05.2017 16:58

Kohukaunotar Cheyenne Järvinen on muutaman viime vuoden aikana keitetty monessa sopassa. Keskiviikkona Cheyenne julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvakaappauksia keskustelusta, jossa tuntematon mies oli lähestynyt häntä Instagramissa yksityisviestillä maksullisen seksin merkeissä.

Ensimmäisen kerran kyseinen mies lähestyi Temptation Island -kaunotarta jo viime syksynä. Eilen hän kuitenkin rohkeni kysymään, montako sataa euroa Cheyennelle pitäisi maksaa yhdestä seksikerrasta.

- Kuule, en usko, että sulla on varaa muhun, Cheyenne kommentoi takaisin.

Edellä mainittu kommentti oli miehelle kuin bensaa liekkeihin. Hän mainitsee nimittäin perineensä muutama vuosi sitten muhkeat 3 miljoonaa euroa.

Kun Cheyenne kieltäytyi miehen tarjouksesta toistamiseen, päätti hän uhkailla Cheynneä julkaisemmalla kaksikon keskustelut.

- Ai oot näköjään julkisuudenhenkilö? Mitä jos lähetän jonnekin kuvan missä lukee, ettei mulla ole varaa suhun? Ollanko me pääsemässä yhteisymmärrykseen? mies kirjoitti vinkki-hymiön saattelemana.

Lopputuloksena Cheyenne päätti itse julkaista viestit ensin sosiaalisessa mediassa.

- Voi näitä jonnin joutavia. Ei taidettu päästä yhteisymmärrykseen, Cheyenne kirjoitit kuvien oheen.

Cheyenne Järvisen screen shotti

Cheyenne Järvisen screen shotti

Cheyenne Järvisen screen shotti

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!