Katso videot!

Temptation Island -Vilma salasi raskautensa – kivulias muisto sai pelkäämään: En tiedä, olisiko pääni kestänyt sitä!

28.01.2020 13:01

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Vilma vastasi seuraajiensa lähettämiin kysymyksiin.

Vilma ja hänen rakkaansa Juuso saavat esikoisensa toukokuussa.

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tutut Vilma ja Juuso saavat vauvan!

Vilma julkaisi Youtube-kanavallaan videon, jossa hän vastasi seuraajiensa lähettämiin kysymyksiin. Vilmalta tiedusteltiin, miksi hän odotti niin kauan raskausuutisensa paljastamisen suhteen.

- Syy on yksinkertainen: olen joskus 16-vuotiaana saanut keskenmenon. En sinällään sure sitä asiaa, koska olin niin nuori, eikä minusta olisi ollut äidiksi. En ollut todellakaan valmis. Sen piti mennä niin. Tiedän, kuinka helppoa se on. Tuli vain verta ja se oli siinä, Vilma kertoi.

Hän kertoi pelänneensä historian toistavan itseään.

- Se on varmasti aika loogista, koska olen kokenut sen joskus. Nyt haluan tämän vauva, joten mitä jos se olisi mennyt kesken kuten aikaisemmin. Sen takia halusin panikoida alkuraskauden Juuson, perheeni ja läheisten ystävieni kanssa. Jos olisin puhunut asiasta ja saanut keskenmenon, niin en tiedä, olisiko pääni kestänyt sitä ainakaan samalla tavalla. Pelkään vieläkin, että jokin menee pieleen. Pyrin olemaan niin positiivinen kuin mahdollista.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!