fbq
Uutiset
24.04.2018 18:45
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Nelonen Media
Vilma ja Elias
Temptation Island -Vilma joutui rajun somevihan kohteeksi: "Jotain itsekunnioitusta nyt jumalauta nainen!
Uutiset
24.04.2018 18:45
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Nelonen Media

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Vilma Hyrkäs on aloittanut vloggaamisen.

LUE LISÄÄ: Hiuksensa värjännyt TIS-Vilma aloitti vloggaamisen – puolustaa Eliasta, arvostelee Bile-Dania! Tsekkaa video!

Video on kerännyt kahden päivän aikana yli 27 000 katselukertaa ja ja lähes sata kommenttia – pääosin negatiivisia.

Monet kommentoivat ihmettelevät, miksi Vilma puolustaa Eliaksen käytöstä YouTube-videossaan.

- Käy sääliks tää Vilma. Täähän oli ihan selkeesti Eliaksen käsikirjoittama video puolustamaan Eliasta.

- Harmittaa sun puolesta miten voit tehä tälläsen videon? Mollaat ja haukut kaikkia muita paitsi Eliasta puollustelet. Oletin että oot fiksu ihminen, osoitit just että olet kaukana siitä.

- Olen tähän asti pitänyt sinua todella herttaisena ihmisenä ja mielenkiinnolla seuraillut elämääsi. Tämä on ensimmäinen kerta kun kommentoin ikinä mitään todella negatiivista kenenkään videoon, mutta nyt on pakko, meni sen verran tunteisiin tämä video! Siis käytät ensimmäisen youtube -videosi kokonaan Even ja Danin haukkumiseen ja muutenkin kiukutteluun katsojia/kannattajiasi kohtaan, sekä Eliaksen puolusteluun.

- Pystyn vaan niin kuvitella, kuinka Elias on sanellu sanasta sanaan mitä täs videos pitää kertoa.. jotain itsekunnioitusta nyt jumalauta nainen!

- Hohhoijaa, ja pelkkää ympäripyöreetä puolustelua taas. Taisitte Eliaksenkaa yhessä käydä ennen videota läpi mitä sanot? Ei nyt mene ihan läpi.