Uutiset

Temptation Island -Tonille tuomio rattijuopumuksesta – poliisi löysi kokaiinia ja hurjan määrän lääkkeitä!

27.09.2019 15:49

Temptation Island Suomi -ohjelmassa sekä sen jälkeen huomiota herättäneen Toni Varpelaiden rikoshistoriasta on paljastunut uusia tuomioita. 

TAUSTAA: Temptation Island -Tonilla rötöstausta! Tuomio huumerikoksesta, piti hallussaan 60 ekstaasitablettia - oli ehdonalaisessa sarjan kuvauksissa!

Varsinais-Suomen käräjäoikeudesta selviää, että Toni on tuomittu tämän vuoden maaliskuussa törkeästä rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, huumausainerikoksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. 

Tapahtumat sijoittuvat syyskuuhun 2018. Näin ollen ne ovat tapahtuneet ennen Temptation Island Suomen kuvauksia, jotka alkoivat Thaimaassa marras-joulukuun vaihteessa. 

toni

Tuolloin poliisi pysäytti autoa ajaneen Tonin Salossa. Hänellä ei ollut ajo-oikeutta ja sen lisäksi hänen verestään löytyi tuomiolauselman mukaan kokaiinia, huumausaineeksi luokiteltua lääkeainetta sekä alkoholia. Tonin veren alkoholipitoisuus oli 1,20 promillea. 

Toni oli ehtinyt ajaa huumausaineiden vaikutuksen alaisena yli 100 kilometriä, sillä matka alkoi Helsingistä. Hänen kyydissään oli yksi matkustaja, jonka vuoksi olosuhteet ovat olleet vaaraksi toisen turvallisuudelle. Pysäytyksen yhteydessä Tonin hallusta löydettiin 3,3 grammaa kokaiinia sekä 105 kappaletta huumausaineeksiluokiteltavia Bensedin-lääketabletteja. Kyseinen lääke sisältää diatsepaamia. 

Lue lisää: Temptation Island Suomen sinkku-Toni otti rikostaustansa uutisoinnin raskaasti: ”Suoraan sanottuna tuntui per***ltä”

Ehdollinen vankeusrangaistus

Toni tunnusti tekonsa esitutkinnan aikana. 

Käräjäoikeus luki Tonille yhteisen rangaistuksen kaikista edellä mainituista rikoksista.

Toni tuomittiin kolmen kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen ja ajokieltoon. Sen lisäksi Tonille napsahti 50 päiväsakkoa, josta hänelle kerääntyi maksettavaa 300 euroa. Toni velvoitettiin myös korvaamaan valtiolle 179 euron päihdetutkimukset. 
 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!