fbq
Uutiset
01.06.2018 11:40
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: timo korhonen
dani ja eve
Temptation Island Suomi -rakastavaiset kihlautuvat – tuleva morsian valitsi oman sormuksensa: ”18 karaattia ja viisi timanttia!”
Uutiset
01.06.2018 11:40
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: timo korhonen

Suomalainen tosi-tv-maailma mullistui neljä vuotta sitten, kun pelimiehen mainetta niittänyt Daniel Lehtonen, 27, osallistui Hottisten ensimmäiselle tuotantokaudelle.

Bile-Danina tunnetusta hahmosta tuli hetkessä yksi maamme vihatuimmista naistenmiehistä, mutta nyt tilanne on toinen.

Dani rakastui, ja viime vuoden lopulla hän lähti avovaimonsa Eveliina Uosukaisen, 22, kanssa testaamaan parisuhdettaan Temptation Islandille. Pari selätti houkutukset ja on onnellisempi kuin koskaan.

Siitä kertoo myös se, että pariskunta on menossa kihloihin. 

Lue lisää: Seiskan lukija paparazzasi Temptation Island Suomi -pariskunnan lemmenlomalta Kyprokselta – hyytävä illallinen: ”Loppulaskukin maksettiin erikseen!” Katso kuva!

Danie Eve

– Sormukset on jo hankittu. En tietenkään aio paljastaa etukäteen, missä tai miten kosinta tapahtuu. Eve sai itse valita sormuksensa – 18 karaattia ja viisi timanttia, Dani paljasti Seiskalle.

– Nuorempana haaveilin, että menisin naimisiin jossain prinsessalinnassa, mutta Danin kanssa olemme matkustelleet aika paljon, ja nyt sydämeni on syttynyt idealle mennä naimisiin jossain ulkomailla, Eve kertoi.

– Jotkut upeat rantahäät, kyyhkyläiset sanoivat yhteen ääneen. 

Pariskunnan lemmenpesä suosii suoria linjoja, vaaleita sävyjä ja mietelausetauluja. Se on koti neljälle, sillä Danin ja Even 82-neliöisessä huushollissa hyörii kaksi koiraa. Musta mittelspitz Eddy ja vaalea pomeranian Dino.

Kotiesittelyn kuvineen löydät torstaina ilmestyneestä Seiskasta! 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »