vilma karjalainen

Temptation Island Suomi -Vilma avautuu kauneusoperaatiostaan: Näen itseni upeana, vielä kun saisi treenaamisen kohdilleen!

15.11.2019 09:40

Temptation Island Suomi -ohjelmassa kaksi kertaa vieraillut Vilma Karjalainen on käynyt rasvaimussa. Nainen on kertonut rehellisesti operaatiostaan sosiaalisessa mediassa. 

 - Olen parantunut niin hyvin, että minusta tuntui kuin operaatiota ei olisi tehty ollenkaan. Ylävatsani on vielä hieman pinkeä, mutta se ei näytä leikatulta vaan täysin normaalilta, Vilma kirjoittaa. 

Lue myös: TIS-Jennan Iltarovio jakso 10: Juuso katuu seksipaljastustaan Vilmasta - ”Olisi voinut jättää sanomatta!"

"Psykologinen juttu"

Tosi-tv-kasvo muistuttaa seuraajiaan siitä kuinka suuri muutos voidaan saada aikaan sillä, että rasvaa poistetaan vain yhdestä kohdasta.

- Älkää siis poteko huonoa oloa mun kropasta, se ei näyttänyt ennen tältä. 

Vilma on tyytyväinen lopputulokseen, sillä uusi vartalo on saanut naisen myös syömään terveellisemmin sekä välittämään kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista entistä tarkemmin

- Ehkä se on psykologinen juttu, kun näkee itsensä upeana, niin helpommin sitä alkaa välttelemään esimeriksi herkkuja. Vielä kun saisi treenaamisen kohdilleen, niin alkaisi pikkuhiljaa olla paketti kasassa. 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: nelonen media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!