Temptation Island Suomi -Meijun yksityisyyttä loukattiin rumasti somessa: ”Meni tunteisiin – sulla paree olla m**aa tulla pyytämään anteeksi ihan henkilökohtaisesti”

Uutiset | 01.07.2019 09:30

Vasta reilu vuosi sitten helsinkiläistynyt Meiju Koskela sai kokea ensikosketuksen julkisuuteen jo muutamia vuosia sitten. Tuolloin nainen osallistui Temptation Island Suomeen sinkkuna, kun taas viime vuonna nainen nähtiin rakkausrealityssä ex-puolisonsa Iiro Bärlundin kanssa. 

Toinen kierros ohjelmassa poiki Meijulle runsaasti julkisuutta. Nainen on antanut haastatteluita ja avannut elämäänsä sosiaalisessa mediassa, jonka saattelemana Meijusta on useita lankoja keskustelupalstoilla. Yksi näistä on Jodel, jossa ihmiset voivat kirjoittaa ajatuksiaan täysin anonyymisti. 

Lue lisää: Missi Pihla Koivuniemi sai selville Jodel-sovelluksessa törkeyksiä kirjoittaneiden nimet – poliisi selvitti, tekijät Pihlalle tuttuja ihmisiä: Yllätyin todella paljon!

julkkisjuorut

"Kiitos sulle naapuri" 

Viikonloppuna Meijusta aloitettiin lanka, jossa naapuri kertoi missä hän asuu ja mitä hänen asunnossaan tapahtuu. 

Kyseinen keskustelu sai Meijun raivoihinsa, joka purki tuntemuksiaan Instagramissa.

Tiedän, että olen itse tullut julkisuuteen ja musta keksitään vaikka mitä juoruja ja paskaa. 

- Mutta mun hima on paikka, josta ei levitetä mitään. Mulla on oikeus olla mun kämpässä ihan miten mä haluan ja ihan kenen kanssa haluan. Ja siitä ei kirjoteta mihinkään Jodeliin. Meni tunteisiin. 

- Kiitos sulle naapuri, kiitti, voit vaan arvata kuinka moni näki sen, vaikka ootkin sen jo poistanut. Et toivottavasti tuut pyytää anteeksi. Jos sulla on munaa tehdä tolainen postaus niin sulla on munaa tulla pyytämään anteeksi ihan henkilökohtaisesti
 

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!