Temptation Island Suomi -Meiju avoimena myrskyisestä vuodestaan - elämä hukassa: "Omien haitallisten käytösmallien huomaaminen auttaa"

Uutiset | 14.09.2019 15:30

Temptation Island Suomen viimeisimmältä kaudelta tuttu Meiju Koskela on kokenut viimeisen vuoden aikana useita myrskyjä parisuhderintamalla. Ensin nainen erosi mieystävästään Iirosta tämän käyttäydyttyä erittäin huonosti edellämainitussa tosi-tv-sarjassa ja sen jälkeen hän alkoi seurustella samasta sarjasta tutun Toni Varpelaiden kanssa. 

Myös Meijun ja Tonin suhde on sisältänyt useita käänteitä.

Taustaa: Temptation Island Suomen Meiju ajautui ilmiriitaan sinkku-Tonin kanssa: ”En ollut raskaana TIS-kuvauksissa”

Tuoreessa some-päivityksessä Meiju avaa tuntemuksiaan elämästään ja sen suunnan puutteesta. 

Tämä vuosi on ollut mulle yhtä hakemista. Kuka oon, miksi toimin tietyllä tapaa ja mihin oon menossa.
Oon kulkenu sumussa ilman päämäärää.

Viime viikolla totuus iski päin kasvoja. En elä tilanteessa, missä mä haluisin olla, mulla ei oo edes pientä tavotteen murua ja asiat junnaa paikoillaan.
Oon ollut aina helposti sopeutuva, mutta huomasin sopeutuneeni elämään, mikä ei oo mua varten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tämä vuosi on ollut mulle yhtä hakemista. Kuka oon, miksi toimin tietyllä tapaa ja mihin oon menossa. Oon kulkenu sumussa ilman päämäärää. Viime viikolla totuus iski päin kasvoja. En elä tilanteessa, missä mä haluisin olla, mulla ei oo edes pientä tavotteen murua ja asiat junnaa paikoillaan. Oon ollut aina helposti sopeutuva, mutta huomasin sopeutuneeni elämään, mikä ei oo mua varten. Ihan hyvä olla välillä hukassa, että näkee selkeämmin. Oon saannut viikon aikana tehtyä päätöksiä, mitkä auttaa mua etenemään mun elämässä. Mulle on aina ollut tärkeää tehdä töitä. Oon kuitenkin hukkunut siihen, että työt on ollut mulle ainoo elinehto ja osittain myös pakokeino mun muuta elämää. Rakastan mun duuneja, mutta hetkittäin nekin on tuntunut raskailta, koska oon hukuttanut itseni niihin. Ei mulla vieläkään oo ihan selkeitä päämääriä, mutta tavoite olla onnellinen mun elämän jokaisella osa-alueella, ja nyt mulla on avaimet niihin. Välillä on ihan hyvä olla hukassa ja polkea pohjamudissa, että näkee selkeemmin. Kokee herätyksen. Asiat ei loksahtele paikalleen yhtään sen paremmin kun koskaan, mutta mun mieli on muuttunu ja mulla on rauha itseni ja mun elämän kanssa, sekä uskoa siihen että tää kaikki järjestyy, ja tiedän että kaikki muutos tapahtuu mussa itsessäni. Kaikille teille elämän kriiseissä tarpoville mulla olis pari neuvoa: Puhukaa. Se ei oo helppoa, eikä vastaanotto ole aina sitä mitä me toivotaan, mutta se auttaa selkeyttämään sulle itsellesi asioita, ja katsomaan tilanteita eri näkökulmista. Kuunelkaa. Silloin kun käyt itse läpi hankalia juttuja sun elämässä, niin se ei ole helppoa. Omat jutut pyörii päässä, ja muitten murheet saattaa tuntua pieniltä. Sä voit silti oppia muilta ja muitten asioista paljon. Ihmisten reagointi eri tilanteisiin ja oman käytöksen analysointi opettaa sulle myös susta itsestäsi ja parhaassa tapauksessa myös näistä voi saada niitä kuuluisia ahaa-elämyksiä. Anna itsellesi aikaa. Kukaan meistä ei ole valmis. On paljon helpompi huomata muissa niitä hyviä piirteitä kun nähdä niitä itsessä. Itsetutkiskelu on aina jees, ja myös omien haitallisten käytösmallien huomaaminen auttaa. ❤️

Henkilön Meiju Koskela (@meikkismei) jakama julkaisu

Lue lisää: Temptation Island Suomi -Meijun yksityisyyttä loukattiin rumasti somessa: ”Meni tunteisiin – sulla paree olla m**aa tulla pyytämään anteeksi ihan henkilökohtaisesti”

Meiju kirjoittaa, että välillä on ihan hyväksyttävää olla hukassa, jotta eteensä voi tulevaisuudessa nähdä selkeämmin. Viimeisen viikon aikana nainen on tehnyt päätöksiä, jotka auttavat häntä jatkamaan elämäänsä eteenpäin. Vaatekaupassa työskentelevä nainen kertoo hukuttaneensa itsensä töihin, sillä se on ollut eräänlainen pakokeino siviilielämän ongelmista. 

Ei mulla vieläkään oo ihan selkeitä päämääriä, mutta tavoite olla onnellinen mun elämän jokaisella osa-alueella, ja nyt mulla on avaimet niihin.
Välillä on ihan hyvä olla hukassa ja polkea pohjamudissa, että näkee selkeemmin. Kokee herätyksen.

Asiat ei loksahtele paikalleen yhtään sen paremmin kun koskaan, mutta mun mieli on muuttunu ja mulla on rauha itseni ja mun elämän kanssa, sekä uskoa siihen että tää kaikki järjestyy, ja tiedän että kaikki muutos tapahtuu mussa itsessäni.

meiju

Taustaa: "Itsepä valitsin seurani" TIS-Meiju on taas sinkku - lue avoin tilitys Tonin elokuvateatterirähinästä!

Meiju muistuttaa seuraajiaan myös puhumaan, kun ongelmia ilmenee. 

Silloin kun käyt itse läpi hankalia juttuja sun elämässä, niin se ei ole helppoa. Omat jutut pyörii päässä, ja muitten murheet saattaa tuntua pieniltä.
Sä voit silti oppia muilta ja muitten asioista paljon. Ihmisten reagointi eri tilanteisiin ja oman käytöksen analysointi opettaa sulle myös susta itsestäsi ja parhaassa tapauksessa myös näistä voi saada niitä kuuluisia ahaa-elämyksiä.
Anna itsellesi aikaa.
Kukaan meistä ei ole valmis. On paljon helpompi huomata muissa niitä hyviä piirteitä kun nähdä niitä itsessä. Itsetutkiskelu on aina jees, ja myös omien haitallisten käytösmallien huomaaminen auttaa.

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:pasi murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!