Temptation Island Suomesta tuttu Juuso läpäisi inssin kolmannella kerralla: "Vaikeuksien kautta voittoon"

Uutiset | 27.01.2021 15:04

Temptation Island Suomi -sarjasta tuttu Juuso Lehmusvyöry kertoi tänään (27.1.) Instagramissa läpäisseensä ajokokeen kolmannella yrittämällä.

Juuson mukaan inssin läpäiseminen oli hänelle tärkeä tavoite.  

Inssi läpi. Vaikeuksien kautta voittoon. Kolmas kerta toden sanoo. En mä ilmeisesti ihan paska kuski olekaan, piti vaan ottaa virheistä opiksi ja tehdä vielä paremmin. Semmoisen 3 keskiarvolla mentiin, se on musta ihan riittävä. Kultainen keskitie. Siinä on parantamiseen varaa, Juuso kirjoitti julkaisuun.

- 20 ajotuntia ja 3 inssiä, sen se vaati että inssi meni läpi kolmannella yrityksellä. Nyt on hyvä fiilis, tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, ja voi alkaa miettiä sitten sitä autoa nyt. Vuoden tavoite check. No ei, tällä on hyvä aloittaa tää vuosi, on mulla tälle vuodelle paljon muitakin tavoitteita. Kaikkea hyvää, ja mahtavaa keskiviikkoa sulle joka tätä luet, Juuso toivotti julkaisussaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Juuso (@juusolehmusvyory)

Häät siirtyivät 

Juuson ja hänen kihlattunsa Vilma Karjalaisen häät jouduttiin siirtämään koronapandemian takia. Parin piti mennä naimisiin joulukuussa. 

Vilma kertoi asiasta omalla Instagram-tilillään. 

- Ystävämme korona meni odotettua haasteellisempaan tilanteeseen, ja päätimme suosiolla siirtää meidän hääpäiväämme, Vilma kynäili. 

Olemme tehneet todella suuren työn. Meillä on kaikki valmiina juhlia varten, joka on tavallaan helpottavaa, ettei tarvitse juhlia uudelleen suunnitella. Jopa sormus komeilee hyllyllänsä, mikä kiusaus olla ottamatta käyttöön, Vilma kirjoitti kuvansa alle.

Häät siirtyvät todennäköisesti ensi vuoden puolelle, ja Vilma toivoikin juhlista unohtumattomia. 

- Kaikella on tarkoitus. Haluamme uskoa niin, vaikka harmittaakin. Halusin niin aloittaa vuoden 2021 Juuson vaimona, Vilma kertoi.

Pariskunnalla on toukokuussa syntynyt tytär. Juuso julkaisi Instagramissa kuvia perheen iloisesta nimijuhlasta, ja kuvien yhteydessä hän paljasti pienokaisen saaneen nimekseen Nella Josefiina Lehmusvyöry.

Lue myös: Temptation Island -pari Vilman ja Juuson tytär kastettiin: nimellä erityinen tarkoitus Juusolle – kuvat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Juuso (@juusolehmusvyory)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Juuso (@juusolehmusvyory)

KAKSI KERTAA KIHLOISSA JA TEMPPAREISSA

Vilma ja Juuso ovat ehtineet olla kihloissa kahdesti, ja he ovat osallistuneet myös Temptation Island Suomi -ohjelmaan kahdesti. Ensimmäistä kertaa pariskunta oli mukana sarjan kolmannella tuotantokaudella, joka esitettiin Nelosella keväällä 2017.

Lue myös: Sokkikäänne! Yksi pari jättää Temptation Island Suomen – dramaattinen iltanuotio saa Sami Kurosenkin vakavaksi: ”Hän on ihan tietoisesti toiminut” 

Sen jälkeen Juuso kosi Vilmaa joulukuussa 2017, mutta kihlaus purkautui ja parisuhde päättyi sydänsuruihin pian ilouutisten jälkeen. Rakastavaiset löysivät toisensa kuitenkin uudelleen ja heidät nähtiin toista kertaa Temptation Island Suomessa ohjelman viidennellä tuotantokaudella keväällä 2019.

Tuolloin he tulivat viettelysten saarelle kesken kauden luovuttaneiden Tian ja Jannen tilalle.

TIS-Jennan Iltarovio: vieraina Vilma ja Juuso

Lue lisää: Juuso kosi Vilma-rakastaan Temptation Island Suomen päätteeksi – tässä on rakastavaiset kihlasormukset: kuva!

Vilman ja Juuson toinen Temppari-matka huipentui parin kihlautumiseen ohjelman juontajan Sami Kurosen valvovan silmän alla. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Juuso (@juusolehmusvyory)

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Lars Johnson, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!