fbq
Uutiset
21.11.2018 17:04
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: ari lahti
milja ranta
Temptation Island Suomen aikuisviihdetähti Milja rakastui – uusi kumppani tarjosi kotia kodittomalle tv-tähdelle: ”Meillä on avoin suhde”
Uutiset
21.11.2018 17:04
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: ari lahti

Temptation Island Suomi -ohjelmasta julkisuuteen noussut aikuisviihdetaiteilija Miljabee on löytänyt rinnalleen rakkauden. 

Seiskan Riisuttu elämä -videoblogisarjassa Milja kertoi parisuhteen ja uransa yhdistämisen vaikeuksista, sillä usein suhteet täyttyivät mustasukkaisuudella. Nyt Milja saa nauttia vapaudestaan, vaikka hän onkin sitoutunut parisuhteeseensa ja kumppaniinsa. 

- Meillä on avoin suhde, ja se sopii meille kuin nenä päähän. Tällä hetkellä olemme tosin niin rakastuneita, että olemme olleet toisissamme kiinni lähestulkoon 24/7.  Olemme seurustelleet jo reilun neljän kuukauden ajan, ja muutamme avoliittoon vuodenvaihteessa, onnellinen Milja kertoo Seiskalle. 

Julkisen uransa vuoksi Milja saa lukuisia kiinnostuneita yhteydenottoja päivittäin. Näin teki myös naisen nykyinen kumppani. 

-  Periaatteesta en ole suostunut lähtemään nettitreffeille ikinä. Loppukesällä olin tyttöystävieni kanssa yöelämässä, ja nykyinen mieheni laittoi minulle viestiä Instagramissa. Pyysin häntä sitten liittymään joukkoomme. Vaihdoimme ajatuksia, ja rakastuin heti. 

Ilta päättyi yhteiseen yöhön, ja aamulla Milja sai herätä siihen, että hänelle kannettiin aamupala sänkyyn. 

- Hän kertoi minulle ottaneensa minuun yhteyttä jo kerran aikaisemmin. Tuolloin olin koditon, ja olin pyytänyt sosiaalisessa mediassa apua asunnon löytymiseen. Kumppanini oli tarjonnut minulle apuaan jo silloin, mutta en ollut vastannut viestiin mitään. 

Lue lisää: Temptation Island -Milja rehellisenä aikuisviihteen rankasta puolesta: ”Tällaisella aktilla tienaa pornossa parhaiten!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You make me feel.. 💕 Kuvaaja: @jarno.gronlund.photography

Henkilön Milja Bee (@miljabee) jakama julkaisu

Lue lisää: Temptation Island -Milja tekee lesboesityksiä läheisen ystävänsä kanssa: ”Onhan se nyt kaunista, kun kaksi naista nauttii toisistaan”

Mieheni ymmärtää uraani!

Milja ja hänen tuleva avopuolisonsa elävät avoimessa suhteessa. Rajat menevät siinä, että mitä ei toiselle voi kertoa, on pettämistä. 

- Mieheni on alusta asti tiennyt mitä teen työkseni. Hän on myös nähnyt urakehitykseni. Tykkäämme molemmat mennä ja tulla, minkä vuoksi avoin suhde on meille toimiva ratkaisu. Meillä molemmilla on pitkät työmatkat. Hänellä yrityksiensä vuoksi ja minulla esiintymiskeikkojeni. Mieheni osaa suhtautua työhöni, kuten olen aina kumppanini toivonut suhtautuvan: avoimesti ja rehellisesti asioista keskustellen. Tiedän, että hän tukee minua eikä halua muuttaa urasuunnitelmiani. Mustasukkaisuus söisi kaikki suhteemme voimavarat.

Milja kertoo, että ilman nykyistä kumppaniaan hän ei olisi uskaltanut tarttua tilaisuuteen ja perustaa esimerkiksi osakeyhtiötä ja toteuttaa pitkäaikaista haavettaan ohjelmatuottajana. 

- Kyllähän tämä parisuhde on minua muuttanut paljon rauhallisempaan ja terveellisempään suuntaan. Vielä täysin ilman painostusta, onnellinen Milja avaa ajatuksiaan.  
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »