Uutiset
Vain Seiskassa!

Temptation Island Suomen Tian raju tilitys: Ex-mies pahoinpiteli monta kertaa, solvasi hu**aksi ja hajoitti auton ikkunan!

30.03.2019 16:19

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tunnetuksi tullut 22-vuotias Tia Rauhamäki kertoo Seiskalle synkästä menneisyydestään parisuhderintamalla. Tia tapasi virolaisen miehen Tinderissä vuonna 2013, ja tapailu muuttui seurusteluksi. Sitten koitti yhteenmuuton aika. 

- Tapasin tämän miehen Tinderissä ja aloimme seurustelusuhteen vuonna 2013. Olin tuolloin vasta 17-vuotias. Muutimme yhteen vuonna 2014, kun olin jo täysi-ikäinen. Mies kävi töissä ja me otettiin kissa lemmikiksi. Vanhempien kanssa meni välit joksikin aikaa, koska he eivät tykänneet tästä miehestä. Äitini sanoi, ettei tarvitse tulla pyytämään mitään apua. 

Äiti aavisti oikein, sillä ongelmat alkoivat pian yhteiselon alettua.

Väkivaltaa

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Muiden nuorien lailla pariskunta kävi viettämässä baari-iltoja kavereiden kanssa. Päihtyneenä miehestä alkoi tulla ikäviä piirteitä esiin. Tia kertoo esimerkin.

- Minä olin kuskina eli en ottanut, ja mies otti alkoholia muiden kanssa. Kun oli jo myöhä, niin halusin lähteä kotiin, koska minulla oli töitä seuraavana aamuna. Mies suuttui tästä ja kun pääsimme kotipihaan, niin sain turpaani.

Tia joutui olemaan jatkuvasti varuillaan, sillä mies oli äkkipikainen.

- Hän haukkui minua "litsiksi", se tarkoittaa eestin kielellä huoraa. Hänen silmissään olin sellainen, vaikka en koskaan edes pettänyt! Kerran hän suuttui niin, että hajoitti autostani sivuikkunan. 

Tia kertoo, että mies pahoinpiteli hänet "varmaan kymmenen kertaa". 

Yhden riidan seurauksena miehen raivo yltyi niin pahaksi, että Tia joutui menemään lääkärille pahoinpitelyvammojen takia.

Asiasta on todisteena kuvia, jotka Seiska on nähnyt. Niistä näkyy, että naiseen on kohdistettu väkivaltaa. Silmänalunen on tummunut, kasvoissa sekä kaulassa on naarmuja. 

- Tein rikosilmoituksen, mutta asia ei mennyt koskaan oikeuskäsittelyyn. Minulla ei ollut voimia viedä asiaa loppuun asti. Pahoinpitely oli syyteharkinnassa, mutta sain syyttäjän luopumaan jutusta.

Ero

Lähtö väkivaltaisesta ja alistavasta suhteesta vei aikansa. 

- En uskaltanut lähteä. Kun puoliso on väkivaltainen, niin suhteesta harvoin kukaan pystyy omin voimin irtautumaan. 

Apuun tulivat ystävät, joista moni oli jo useaan kertaan sanonut, että Tian pitää oman hyvinvointinsa takia uskaltaa jättää mies.

- Ystäväni auttoivat minut ulos tukalasta tilanteesta ja hankkimaan oman asunnon. Vihdoin vuonna 2017 pääsin eroon siitä äijästä. Sen jälkeen en uskaltanut ajatella seurustelua.

Janne

Tia kertoo, että Janne tuli hänen elämäänsä joitakin aikoja eron jälkeen.

- Olin ostamassa tupakkaa Imatran Nesteeltä yöllä, kun Lappeenrannassa ei ole yöhuoltiksia. Janne oli sattumalta siellä ja tapasimme. Hän tosin joutui odottamaan aika pitkään, ennen kuin suostuin lähtemään edes kahville hänen kanssaan. Sitten me aloimme seurustella. 

Temptation Island Suomi -ohjelmaan pariskunta lähti "läpällä".

- Mun kaverit tägäs mut naistenhuoneessa (FB-sivu), kun siellä oli ilmoitus, jossa etsittiin pariskuntia kyseiseen ohjelmaan. Se tuntui hyvältä testiltä.

Ikävä kyllä viettelysten saarella Janne näytti todellisen luonteensa ja vaihtoi Tian Jonnaan. Tia on yhä loukkaantunut tästä.

- Hänellä ei ole enää mitään mahdollisuuksia minuun. Luottamus on mennyt. Ilmeisesti hänellä menee ihan hyvin tämän Jonnan kanssa. Tosin silloin kuin tultiin pois sieltä Thaimaasta, niin joku aika sen jälkeen Janne soitti ja itki kännissä pahaa oloaan.

Sinkkuelämää

Tia kertoo lauantaina 30.3, että hän on menossa treffeille!

- Julkisuuden myötä olen saanut paljon positiivista huomiota. Tosin yöelämässä en ole uskaltanut käydä, kun moni varmaan tunnistaisi. Olen kuitenkin Tinderissä ja itse asiassa olen tänään menossa treffeille. Mies on 25-vuotias, suomalainen kunnon työssäkäyvä äijä. Hän ei ole Lappeenrannasta, vaan toiselta paikkakunnalta. 

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!