Temptation Island Suomen Meiju Koskela luettelee kaikki kauneusoperaationsa ja varoittaa muita: "Tämä ei ole tervettä"

Uutiset | 31.10.2019 12:05

Temptation Island Suomi -rakkausrealitystä keväällä julkisuuteen noussut Meiju Koskela on vuosien varrella ehostanut kasvojaan sekä vartaloaan erilaisilla kauneustoimenpiteillä. Meiju on kertonut Seiskan haastattelussa, ettei häpeä myöntää, että osa hänen muodoistaan ja piirteistään on hankittu kauneudenhoidon ja kirurgian ammattilaisilta.

Nyt Meiju puhuu asiasta sosiaalisessa mediassa. Hän kertoo kohottaneensa itsetuntoaan ehostamalla itseään kauneuskirurgian avulla. Nainen myöntää, ettei kyse ole terveestä tavasta ja vastuullisena vaikuttajana hän listasi seuraajilleen jokaisen toimenpiteen, joka hänelle on tehty. Lista on pitkä.

Huulitäytteet.
Huulipigmentoinnit.
Ripsipidennykset.
Mikroblading.
Hiusväri.
Hiustenpidennykset.
Rakennekynnet.
Poskipäitten kohotus.
Botuliini.
Mesolangat ala-kasvoissa.
Kyynelurien täytteet.
Meikkivoide.
Kulmaväri.
Tatuoinnit.
Silikonirinnat.

Taustaa: Temptation Island Suomen uhkea Meiju Koskela haaveilee kasvojenkohotuksesta: ”Nämä kaikki toimenpiteet minulle on tehty!”

meiju koskela

"Meillä jokaisella on vastuu" 

Meiju painottaa vaikuttajien vastuuta erityisesti sosiaalisessa mediassa.  

- Jokaisella meillä on vastuu olla asettamatta liiallisia ulkonäköpaineita. Kaikki kohtaamme epävarmuuksia, ja erityisesti sosiaalisen median muokattu kuva ihmisistä asettaa niitä aivan turhaan.

Kokeeko Meiju toimepiteet tarpeellisiksi? Ei, ei koe. Hän kertoo, että ne ovat vain hieman parantaneet hänen elämänlaatuaan.

- Tykkään ulkonäöstäni näin, mutta myös omiin toimenpiteisiini liittyy ulkonäköpaineet, hyväksymisen tarve sekä epävarmuus. Jotkut käsittelevät omat paineensa paremmin, minä olen käsitellyt ne näin.

Lue lisää: Miss Helsinki -promoottori Rosanna Kulju avautuu kauneusleikkauksistaan: "Mummolla ja äidillä oli himmeet hinkit, mulla vaan sellaiset ketunnokat"

"Tämä ei ole tervettä"

Yksi tärkeimmistä näkökulmista on se, että onko omien kasvojen ja vartalon muokkaaminen terve tapa kohottaa itsetuntoa? Meiju myöntää, että ei. 

- Olen rakentanut osan minäkuvaani ulkonäön pohjalle. Siksi mua sattuu myös ulkonäköä koskeva negatiivinen kommentointi. Kauneusleikkaukset ja pientoimenpiteet ovat riskialttiita. Minulla on todella ristiriitaiset fiilikset omista toimenpiteistäni. Koen, että olen saannut niistä lisä boostia omalle itsetunnolleni, mutta eivät ne ole parantaneet elämääni, sillä en ole kokenut TARVITSEVANI niitä. Ne ovat myös omalta osaltaan kasvattanut ulkonäköpaineitani.

Vaikka Meiju tiedostaa tekemiensä päätösten nurjan puolen, ei hänellä ole aikomustakaan lopettaa. Meiju aikoo vastuullisuuden nimissä kertoa operaatioistaan tulevaisuudessakin. 

- Haluan kohentaa ulkonäköäni, koska tunnen siihen kohdistuvaa painetta. Haluan tuntea itseni kauniiksi. Miksi? Olen epävarma itsestäni. Koen, ettei pelkkä luonne riitä. Häpeän välillä käyttäytymistäni, mutta pystyn kohtaamaan häpeän paremmin kun olen sinut ulkonäköni kanssa.

Lopuksi Meiju painottaa: Uudestaan, onko tämä tervettä? EI!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Naturel. Or not. -huulitäytteet -huulipigmentoinnit -ripsipidennykset -mikroblading -hiusväri -hiustenpidennykset -rakennekynnet -poskipäitten kohotus -botuliini -mesolangat ala-kasvoissa -kyynelurien täytteet -meikkivoide -kulmaväri -tatuoinnit -silikonirinnat Miksi kerron? Koska jokaisen, joka asettuu esille ja joita ihmiset seuraa, pitäisi mielestäni olla rehellinen omista toimenpiteistään. Jokaisella meillä on vastuu olla asettamatta liiallisia ulkonäköpaineita. Kaikki kohtaamme epävarmuuksia, ja erityisesti sosiaalisen median muokattu kuva ihmisistä asettaa niitä aivan turhaan. Olisinko parempi ilman toimenpiteitä? Varmasti. Onko ulkonäköällä oikeasti niin suuri merkitys, että koen tarpeelliseksi kaikki nämä toimenpiteet? Ei. En koe niitä tarpeellisiksi, koen ne elämänlaatuani hieman parantaviksi. Tykkään ulkonäöstäni näin, mutta myös omiin toimenpiteisiini liittyy ulkonäköpaineet, hyväksymisen tarve sekä epävarmuus. Jotkut käsittelevät omat paineensa paremmin, minä olen käsitellyt ne näin. Onko tämä terve tapa? Ei. Olen rakentanut osan minäkuvaani ulkonäön pohjalle. Siksi mua sattuu myös ulkonäköä koskeva negatiivinen kommentointi. Kauneusleikkaukset ja pientoimenpiteet ovat riskialttiita. Minulla on todella ristiriitaiset fiilikset omista toimenpiteistäni. Koen, että olen saannut niistä lisä boostia omalle itsetunnolleni, mutta eivät ne ole parantaneet elämääni, sillä en ole kokenut TARVITSEVANI niitä. Ne ovat myös omalta osaltaan kasvattanut ulkonäköpaineitani. Aionko jatkaa samalla linjalla? Todennäköisesti kyllä. Aion olla rehellinen niistä, sillä tunnen vastuuni. Haluan kohentaa ulkonäköäni, koska tunnen siihen kohdistuvaa painetta. Haluan tuntea itseni kauniiksi. Miksi? Olen epävarma itsestäni. Koen, ettei pelkkä luonne riitä. Häpeän välillä käyttäytymistäni, mutta pystyn kohtaamaan häpeän paremmin kun olen sinut ulkonäköni kanssa. Uudestaan, onko tämä tervettä? EI.

Henkilön Meiju Koskela (@meijukoskela) jakama julkaisu

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!