fbq
Uutiset
07.11.2019 19:55
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media
tis-suomi
Temptation Island Suomen Lance petti Viiviä sinkku-Rebeccan kanssa – naiset ystävystyivät kuvausten jälkeen: ”Se ei spoilaa…”
Uutiset
07.11.2019 19:55
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media

Temptation Island Suomen fanit järkyttyivät viime viikolla, kun kiltiksi ja sydämelliseksi mielletty Lance petti Viivi-puolisoaan suutelemalla sinkku-Rebeccan kanssa. Sen lisäksi Lance avasi sydämensä uudelle tuttavuudelleen, vaikka Viiville puhuminen on aiheuttanut miehelle suuria vaikeuksia. 

Viivi on koko kauden ajan purkanut tuntojaan sosiaalisessa mediassa. Nainen on kertonut seuraajilleen jaksojen tapahtumista, niiden kulisseista ja ajatuksista, joita ne ovat herättäneet. Hän on katsonut jaksoja ystäviensä kanssa ja tällä viikolla tarkkasilmäiset fanit huomasivat Viivin viettävän aikaa juuri Rebeccan kanssa. 

Lue lisää: Temptation Island Suomi -Viivi kertoo järkyttävän paljastuksen Lance-rakkaastaan - törkeä kommentti ulkomuodosta painaa yhä: "Etsitään sulle laihempi muija"

Voisi luulla, että naiset ovat verivihollisia, mutta näin ei ole. Fanit huolestuivat myös siitä, että kaksikon yhteinen ajanvietto spoilaa kauden draamankaaren. 

TAUSTAA: Jälleen yksi parisuhde palasiksi Temptation Island Suomessa! Viivi murtuu iltanuotiolla lohduttomaan itkuun: "Olen ihan ****n romuna, että mikä juttu"

Ymmärrän tämän ja kun tajuttiin Rebeccan kanssa, että olemme samassa koulussa ja tutustuttiin, niin olen vain superiloinen, että ystävystyttiin. 

- Se ei spoilaa mun ja Lancen matkaa tai tilannetta nyt, koska mulla on tapana tulla kaikkien kanssa toimeen, vaikka mitä olisi tapahtunut, Viivi kommentoi Instagramissa. 
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »