Temptation Island Suomen Juuson ja Vilman järkytys: tuoreesta isästä tehtiin lastensuojeluilmoitus - Juuso: "Toivottavasti tunnet piston sydämessä!"

Uutiset | 22.07.2020 11:42

Temptation Island Suomi -sarjan kolmannella ja viidennellä kaudella mukana olleiden Vilma Karjalaisen ja Juuso Lehmusvyöryn esikoistyttö syntyi toukokuun lopussa. Vilma joutui Naistenklinikalle synnyttämään yksin ja pelokkaana, koska Juuso-rakas ei päässyt hänen tuekseen sairaalaan synnytysosastolle.

Molemmat ovat sairastaneet koronan ja Juuson toipuminen taudista vasta siinä vaiheessa, ettei hän päässyt karanteenista mukaan synnytykseen.

Lue myös: TIS-Vilma synnytti yksin esikoisensa! Pahin painajainen kävi toteen ennen synnytystä - Juuso jännitti kotona, lapsivedet menivät ripsihuollossa!

Juuso kertoi Seiskalle antaneensa täyden tuen Vilmalle synnytyksen aikana puhelimitse.

- Aivan käsittämätöntä, upeeta ja hienoa! Harmittaa vain, etten ollut fyysisesti paikalla tukemassa Vilmaa. Heti, kun Vilman piti puskea, niin mä olin silleen, että puske, puske, puske! Kello oli jotain klo 23.30, että sori vaan naapureille, Juuso kuvaili Seiskalle synnytyksen jälkeen.

Lue lisää: Raskaana oleva TIS-Vilma ja Juuso YouTubessa: Meillä on koronatartunta! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vilma Josefiina (@vilmajosefiinakoo) on

Lastensuojeluilmoitus

Vilman ja Juuson uusi arki pienokaisen kanssa on lähtenyt hyvin käyntiin. Vauva-arkea on päässyt seuraamaan molempien Instagram-tilien kautta. 

Tuoreet vanhemmat eivät ole kuitenkaan välttyneet vastoinkäymisistään, sillä Juuso kertoi eilen (21.7) Instagram-tilillään, että hän on saanut yllättävän soiton lastensuojelulta. Tureesta isästä oli tehty lastensuojeluilmoitus.

- Ilmeeni, kun mun some käytöksestä tehdään lasuja, ja aletaan leimaamaan mua hulluksi tms. Se, että jos et ole samaa mieltä mun kanssa asioista, ei anna sulle mitään oikeutta kutsua mua nimillä, TAI tehdä lastensuojeluilmoituksia,  Juuso kirjoitti Instagram-julkaisuunsa.

Hän tuomitsee ilmoituksen tekijän ja toteaa ilmoituksen olevan turha.

- Toivottavasti tajuat sen, sinä joka teit sen lasun, ja tätä lukiessa tunnet piston sydämessä. Että se että teit turhan lasun, vei resursseja sieltä, missä niitä oikeasti tarvittiin. Meidän perheessä ei ole kenellekään mitään hätää, jos koet pakottavaa tarvetta kokea huolta, ei tarvitse.

Juuso otti myös kantaa siihen, että hän on viime aikoina kirjoitellut Instagram-päivityksensä englannin kielellä.

- Moni on varmasti ihmetellyt miksi julkaisuni ovat olleet englanniksi viime aikoina, tämä on siitä yksinkertaisesta syystä, että haluan harjoittaa englannin kielen kirjoitustani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Juuso (@juusolehmusvyory) on

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!