fbqTemptation Island -Mira palasi sosiaaliseen mediaan jättikohun jälkeen – anelee anteeksiantoa: ”Aiheesta puhuminen on kivuliasta ja häpeällistä” | Seiska
Mira Ahola

Temptation Island -Mira palasi sosiaaliseen mediaan jättikohun jälkeen – anelee anteeksiantoa: ”Aiheesta puhuminen on kivuliasta ja häpeällistä”

Uutiset | 08.06.2020 18:41

Temptation Island Suomen seitsemännen kauden kritisoiduimmaksi henkilöksi noussut Mira Ahola haluaa jättää kohuohjelman tapahtumat taakseen.

Mira on ollut otsikoissa hänen uskottomuutensa paljastuttua koko kansan edessä Temptation Island Suomi -ohjelmassa. Ex-poikaystävänsä Valton kanssa ohjelmaan osallistunut Mira ihastui sinkku-Markukseen, ja he päätyivät sänkyyn kuvausten loppuvaiheessa. Asia paljastui Valtolle heidän viimeisellä iltanuotiollaan.

Mira on pitänyt hiljaiseloa sosiaalisesta mediasta hänen saatuaan erittäin ilkeitä viestejä tuntemattomilta ihmisiltä. Nyt hän on palannut Instagramiin ja julkaissut pitkän kirjoituksen raskaasta keväästään.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tämän tekstin kirjoittaminen on hankalaa, sillä tiedän jokaisen sanani kääntyvän herkästi minua vastaan. Siitä huolimatta haluan saada tämän kaiken päätökseen, joten "closure" Temppareihin on tehtävä. . Pyydän anteeksi sitä, miten huono esimerkki olin teille kaikille. Ymmärrän hyvin, miksi minua vihataan: toimin moraalittomasti ja epäkunnioittavasti parisuhteessani ja valehtelin asiasta. Häpeän sitä ja otan teoistani täyden vastuun. En nähnyt pahan oloni lävitse, enkä hakenut siihen ajoissa apua. Sittemmin olen hakenut ja myös saanut apua, jotta en enää ikinä toimisi vastaavalla tavalla. . En koe, että saamani julkisuus tai seuraajamäärät olisivat missään määrin itse ansaittuja, vaan sain ne "lahjana" osallistuessani formaattiin, vaikka saamani näkyvyys onkin suurimmaksi osaksi negatiivista ja myrkyllistä. . Tästä huolimatta työni on vahvasti riippuvainen somestani. Rupean hiljalleen tuottamaan sisältöä parhaani mukaan tavalla, kuten tein ennen ohjelmaan osallistumista. Tämän vuoksi pyydän sinua, joka seuraat minua vihan, myötähäpeän tai tempparimehustelun takia, että lopettaisit. Ole kiltti ja unfollaa profiilini. Täällä ei ole sinulle enää mitään. . Loppujen lopuksi se, mitä tapahtui, on asianomaisten välinen asia, joka on käsitelty ja anteeksiannettu. Aiheesta puhuminen on kivuliasta ja häpeällistä, olen sanottavani sanonut ja tuonut oman kantani esille jo aiemmin. Tämän enempää en aio enää avata saarella tapahtuneita tai siihen liittyviä asioita. . Toivon vilpittömästi, että saisin rauhan jatkaa elämääni eteenpäin kaikesta huolimatta.

A post shared by Mira Ahola | Personal Trainer (@igmiisu) on

- Pyydän anteeksi sitä, miten huono esimerkki olin teille kaikille. Ymmärrän hyvin, miksi minua vihataan: toimin moraalittomasti ja epäkunnioittavasti parisuhteessani ja valehtelin asiasta. Häpeän sitä ja otan teoistani täyden vastuun. En nähnyt pahan oloni lävitse, enkä hakenut siihen ajoissa apua. Sittemmin olen hakenut ja myös saanut apua, jotta en enää ikinä toimisi vastaavalla tavalla, Mira kirjoitti.

 

 

Toivoo rauhaa

Mira tekee töitä personal trainerina, ja hän käyttää sosiaalista mediaa markkinoidakseen palveluitaan. Temptation Island Suomen aiheuttama kohu ja sen jälkipyykki ovat olleet Miralle musertava kokemus. Hän toivoo saavansa rauhan häntä vihaavilta kommentoijilta.

- Loppujen lopuksi se, mitä tapahtui, on asianomaisten välinen asia, joka on käsitelty ja anteeksiannettu. Aiheesta puhuminen on kivuliasta ja häpeällistä, olen sanottavani sanonut ja tuonut oman kantani esille jo aiemmin. Tämän enempää en aio enää avata saarella tapahtuneita tai siihen liittyviä asioita. Toivon vilpittömästi, että saisin rauhan jatkaa elämääni eteenpäin kaikesta huolimatta.

Katso Valton TIS-Iltarovio-jakso alta:

 

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!