Uutiset

Temptation Island -Mira palasi julkisuuteen podcastissa: paljastaa nykyiset välinsä Markukseen - "En halua vielä rakentaa uutta suhdetta"

26.06.2020 19:54

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Mira Ahola, 25, vieraili tosi-tv-julkkis Niko Saarisen, 33, Nikotellen-podcastissa. Niko toteaa jakson alussa, että Miran pettämiskohusta ollaan jo päästy eteenpäin. 

- Me ei pyydellä anteeksi mistään täällä, se on jo tapahtunut. Myös "Käärme-Miralla" on tulevaisuus, Niko vitsailee. 

Lue lisää: Kaikkien aikojen järkytys: Valto näkee Temptation Islandissa Miran harrastavan seksiä Markuksen kanssa - "En olisi pahimmissa painajaisissani voinut odottaa"

Elämä jatkuu Temmppareiden jälkeen

Mira kutsuttiin eri keskustelupalstoilla käärmeeksi, kun hänen pettäminen paljastui Temptation Island Suomen katsojille. Mira kertoo, kuinka ihmiset kommentoivat jopa hänen YouTube-videoihinsa ja Instagram-kuviinsa ilkeitä asioita, vaikka videot tai kuvat eivät edes liittyneet ohjelman sisältöön.

- Tämä on se kääntöpuoli siitä, että mihin viihdebisnes pahimmillaan johtaa. Olet sanonut, että voit jo paremmin, mutta miten sulla nyt menee? Niko kysyy.

Mira kertoo kärsineensä pahoista uniongelmista, ja että hän on jo vähän aikaa välttänyt julkisia paikkoja. 

- Pitää saada arkirytmi kuntoon ja uskaltaa mennä taas ihmisten ilmoille. On ollut turvaton olo ja sitä turvallisuuden tunnetta pitää alkaa rakentamaan taas.

- Onko tämä kohuskandaali vaikuttanut negatiivisesti sun työkuvioihin? Niko kysyy Miralta.

- Kyllä se väkisin syö sitä ammattitaitoa. Kun olen valmentaja, niin ihmiset sitten sanoo, että "en minä luottaisi tuollaiseen valmentajaan joka tekee tuommoista haureutta", Mira toteaa. 

Lue lisää: Seksiä tv:ssä harrastanut Mira katuu Valton pettämistä Temptation Island Suomessa - avautuu nyt tapahtuneesta: "Olin se heikoin lenkki - tein todellakin väärin!"

- Ne on kaksi eri asiaa, se työelämä ja siviilielämä. Ei ne Temppareiden tapahtumat vaikuta mun tutkintoon tai mitään sellaista. 

Valto ja Mira erosivat Temptation Islandin viimeisellä iltanuotiolla.
Valto ja Mira erosivat Temptation Islandin viimeisellä iltanuotiolla.

Nikon mielestä naisia ja miehiä kohdellaan eri tavoilla, jos narahtaa pettämisestä. Niko kertoo paljastaneensa aiemmassa podcast-jaksossa pettäneensä kumppaniaan. Tähän kuuntelijat suhtautuivat yllättävän positiivisesti.

- Jengi oli varmaan sillai, että Nikolla oli varmasti syy siihen ja tsemppasivat minua. 

Miran kohdalla asia ei mennyt niin. Mira sai sarjan aikana jopa tappouhkauksia ja järkyttävän paljon vihaa niskaansa.

- Jos mies harrastaa seksiä 100 tyypin kanssa niin se on tosi cool. Mutta jos nainen tekee niin, niin sehän on semmoinen lutikka, Niko sanoo.

Lue myös: Varattu Mira, 25, harrasti seksiä Temptation Islandissa - sai jakson jälkeen katsojilta tappouhkauksia ja järkyttävää vihaa: "Minusta on tehty saastainen huora"

Markuksen ja Miran tapailu ohjelman jälkeen

Niko kyselee myös Miran ja Markuksen tapailusta. 

- Edetään omalla painolla. Tuntuisi väärältä kaikille osapuolille, että mä siirtyisin suhteesta toiseen. Minulla on vielä paljon asioita käsiteltävänä, enkä halua vielä rakentaa uutta suhdetta. Markus on ollut minulle tosi hyvä tuki tässä kaiken paskan keskellä.

Mira ja Markus ovat tapailleet ohjelman kuvausten jälkeen.
Mira ja Markus ovat tapailleet ohjelman kuvausten jälkeen.

Ihmiset ovat spekuloineet sitä, ettei Miran ja Markuksen suhde voisi toimia, sillä suhde sai alkunsa Miran pettämiskohulla.

- Tavallaan tuntuu siltä, että meillä ei ole edes ollut mitään alkuhuumaa suhteen alussa. Siellä saarella se oli sellaista, että tiesin, että se oli väärää, mitä tein, Mira sanoo. 

- Mutta miksi siitä ei voisi tulla mitään? Niko kyseenalaistaa.

- Niinpä, kunhan sellaista samaa ei tapahdu tässä suhteessa, Mira vastaa.

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!