Hyppää pääsisältöön
Temptation Island -Jaakko on suosittu tubettaja: Laulajaystäväni Arttu Lindeman innosti videoiden tekoon!

Temptation Island -Jaakko on suosittu tubettaja: Laulajaystäväni Arttu Lindeman innosti videoiden tekoon!

Temptation Island -sarjastakin tuttu Jaakko Parkkali on yksi Suomen suosituimmista tubettajista. Hänen YouTube-kanavalla on yli 112 000 tilaajaa. 
 
- Innostuin tubettamisesta, kun seurasin hyvän ystäväni, nykyisin musiikkiuraa luovan Arttu Lindemanin tekemisiä. Hän on tehnyt jo vuosia videoita. Puolitoista vuotta sitten menin ensimmäisen kerran hänen videoilleen ja sen innoittama aloin tehdä itsekin videoita. Viime kesänä tein ensimmäisen oman videon Artun avittamana. Artulta olen saanut suuren avun, Jaakko kertoi Seiskalle Hernesaaren rannassa järjestettävän Beachboard-tapahtuman kutsuvierastilaisuudessa tänään perjantaina.  
 
Jaakko kertoo videoillaan omasta elämästään hyvinkin avoimesti.
 
- Pelaan jääkiekkoa, joten otan katsojat mukaan treeneihin. Lisäksi teen haastevideoita. Kanavani on täynnä iloista, rallattelevaa nuoren miehen elämää. En kauheasti synkistele videoillani, Arttu toteaa.
 
 
 
 
Jaakko kertoo pelanneensa jääkiekkoa 6-vuotiaasta lähtien. Nykyisin jääkiekko on hänelle pelkkä harrastus. 
 
- Pelastin C-junnuihin saakka tosissani. Nyt käyn jäillä lätkimässä kiekkoja ja kuvailen siitä samalla videoita nettiin. En ole lähtenyt rakentamaan jääkiekosta uraa.
 
Jaakko myöntää videoiden tekemisen olevan aikaa vievää, sillä hän kuvaa viikottain peräti viisi videota kanavalleen.
 
- Kesällä olen muutamana viikkona tehnyt seitsemänkin videota. Se on sellainen määrä, jota kukaan muu ei tee. Minun ja Arttuni ase on aktiivisuus. Teemme Artun kanssa myös yhdessä videoita.
 
 

Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!