Televisio teki tunnetuksi! Miss Suomi -finalisti Jasmin Lahtinen mukana jättimäisessä jenkkirealityssa: Ihmiset tulevat juttelemaan kadulla ja pyytävät yhteiskuviin!

Uutiset | 13.12.2019 21:01

Entinen Miss Suomi -finalisti Jasmin Lahtinen tähdittää parhaillaan Yhdysvalloissa pyörivää 90 päivää morsiamena -tosi-tv-sarjaa. 

Ohjelman ideana on, että muualta maailmasta kotoisin oleva morsian matkustaa Yhdysvaltoihin ja 90 päivän kuluessa pariskunnan on mentävä naimisiin, jotta morsiamelle voidaan myöntää K1-viisumi. Jos pariskunta päättää olla menemättä naimisiin, morsian joutuu palaamaan kotimaahansa. 

Miss Suomi -finalisti Jasmin Lahtinen, 27, mukana amerikkalaisessa kohusarjassa: matkustaa USA:han mennäkseen naimisiin - kihlatun perhe epäilee suomalaiskaunottaren motiiveja!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A love like no other❤️

Henkilön Jasmin Lahtinen (@jasminaniel) jakama julkaisu

K1-viisumi on tarkoitettu Yhdysvaltojen kansalaisten ulkomaalaisille kihlatuille, jotka aikovat jäädä pysyvästi maahan avioliiton solmimisen jälkeen. Jasmin ja hänen kumppaninsa Blake elivät kaksi vuotta etäsuhteessa, kunnes Jasmin lensi Amerikkaan pidemmäksi aikaa. 

- Tämä on ollut todella mielenkiintoinen kokemus erityisesti sen vuoksi, että nyt tiedän, kuinka reality-ohjelmia todella tehdään. Sanoisin, että se on enemmän feikkiä kuin aitoa, Jasmin kertoo Seiskalle. 

Jasmin pohtii myös sitä, minkälaisen kuvan ohjelma on maalannut hänen parisuhteestaan julkisuuteen. 
- Vähän harmittaa miltä tuotanto sai meidät näyttämään. Se oli kuitenkin ihan odotettavissa, sillä jostainhan se draama oli keksittävä, nainen jatkaa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stare baby😇

Henkilön Jasmin Lahtinen (@jasminaniel) jakama julkaisu

Muhkea some-suosio

90 päivää morsiamena -ohjelma on erittäin suosittu ympäri maailmaa. Sen tiimoilta myös Jasminin kasvot ovat tulleet tutuksi miljoonille katsojille. 

- Ohjelma näkyy esimeriksi sosiaalisessa mediassani. Seuraajia tulee huimasti päivittäin ja ihmiset kommentoivat kuvia jatkuvasti. Saan myös palautetta, niin negatiivista kuin positiivista. On ihan hauskaa lukea kommentteja, sillä tuntuu kuin ihmiset luulisivat tuntevan meidät vain sarjan perusteella. 

- Minua myös lähestytään henkilökohtaisesti. Ihmiset tulevat juttelemaan kadulla ja saattavat pyytää yhteiskuviin. On ollut kyllä ihan mielenkiintoista, Jasmin kertoo.
 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!