Uutiset
Katso kuva!

Tekivät avioehdon! Räppäri Spektin vaimo omistaa miljoonalukaalin Helsingin ökyalueella – kuva!

16.06.2019 19:51

Rap-artisti Samuli ”Spekti” Huhtala, 39, nai viime lauantaina Roomassa muotisuunnittelija Emelie Björnbergin, 40.

Emelie pyörittää Helsingissä omaa muotiliikettä. City-lehti nimesi hänet vuonna 2006 "Rättiruhtinattareksi", ja noihin aikoihin Emelie oli verotietojen mukaan Suomen rikkain alle 30-vuotias.

Lue lisää: Ökyhäät Roomassa! Räp-artisti Spekti nai "rättiruhtinattaren" - City-lehti paljasti vuonna 2006: Suomen rikkain alle 30-vuotias nainen!

Emelie kuuluu Myllykosken paperitehtaan omistajasukuun. Hän myi omistuksensa UPM-Kymmenelle 2011. Emilie omistaa veljensä Gustafin kanssa myös Värälän kartanon Kouvolan Korialla.

Emelie Björnberg luo uraa muotisuunnittelija ja pyörittää omaa muotiliikettä Helsingissä. Kuva on Nelosen Ruudussa nähtävästä Loop Looks -ohjelmasta.
Emelie Björnberg luo uraa muotisuunnittelija ja pyörittää omaa muotiliikettä Helsingissä. Kuva on Nelosen Ruudussa nähtävästä Loop Looks -ohjelmasta.

 

Tuore morsian tienasi vuonna 2017 yli 636 000 euroa pääomatuloina, mikä jättää sulhas-Spektin auttamatta perheen tulokakkoseksi. Räppärin ansiotulot vuonna 2017 olivat noin 69 000 euroa, ja mätkyjä tuli maksettavaksi pyöreät 7 000 euroa.

Lue myös: Luksushäät Italiassa A-listan julkkisvierailla - pankkiuralla vaurastuneella Spektillä ja Emelie-vaimolla ei ole pikkurahasta puutetta!

Kauppakorkeakoulusta valmistunut Spekti työskenteli Nordeassa sijoitusjohtajana vuoteen 2012 saakka. Hän on muusikonurallaan tehtaillut listaykkösiä, kuten vuoden 2014 Macho Fantastico -kappaleen.

Tekivät avioehdon

Vaikka häitä juhlittiin viime lauantaina, olivat Spekti ja Emelie solmineet avioliiton jo toukokuun puolella. Kaakkois-Suomen maistraattiin 20. toukokuuta rekisteröidyn avioehdon mukaan parin virallinen hääpäivä on 14. toukokuuta.

Lue myös: Arman Alizad räppäri Spektin ja miljonääri-Emelien ökyhäistä Roomassa: Oikein hienot!

Emelien osoitetiedot paljastavat hänen kaupunkiasuntonsa sijaitsevan Helsingin hienostoalueella Eirassa merenrannan läheisyydessä. Neljän huoneen ja keittiön kodissa on neliöitä huimat 156, ja alueen neliöhintojen perusteella asunnon hinta on vähintään miljoona euroa.

Emelie omistaa kaupunkiasunnon Helsingin ökyalueelta Eirasta. Asunnon arvo on vähintään miljoonan euron luokkaa.
Emelie omistaa kaupunkiasunnon Helsingin ökyalueelta Eirasta. Asunnon arvo on vähintään miljoonan euron luokkaa.

 

Teksti:Jyrki Hämäläinen
Kuvat:Panu Hörkkö, Nelonen Media ja All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!