fbq
Uutiset
28.07.2017 18:20
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Atte Kajova, AOP
Teemu Selänne järkyttyi Tiger Woodsin kohtalosta.
Teemu Selänne vakavana urheilun megatähden järkyttävästä syöksykierteestä: Hiljaiseksi vetää!
Uutiset
28.07.2017 18:20
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Atte Kajova, AOP

Suomen kaikkien aikojen jääkiekkoilija Teemu Selänne, 47, on aktiiviuransa jälkeen viihtynyt golfviheriöillä. Intohimoisena golfarina tunnettu Teemu toimi jopa Suomen ykkösgolfarin, Mikko Ilosen mailapoikana US Mastersin yhteydessä 2015.

Legendaarisen numero kasin käsissä pysyy kiekko- golfmailan lisäksi myös tennismaila. Seiska kertoi hiljattain, kuinka Finnish Flash säväytti heti uransa ensimmäisessä virallisessa tennisotteluissa napattuaan siitä tyylipuhtaan voiton.

– Tämä oli hauska kokemus, Selänne iloitsi tuolloin tuoreeltaan Seiskalle.

LUE: Teemu Selänne debytoi virallisessa tennisturnauksessa - heti voitto näytöstyyliin!

Teemu Selänne voitti ensimmäisen virallisen tennisottelunsa ITF Senior Tourin Helsinki Midnight -turnauksessa.

Vaikka Teemu on tenniksestä innoissaan, hän seuraa edelleen myös golfia. Ex-kiekkotähden ilme vakavoituu nopeasti, kun keskustelu kääntyy Tiger Woodsiin.

Yksi golfin kaikkien aikojen parhaimmista pelaajista ajautui vuonna 2009 kaikkien aikojen syöksykierteeseen. kun Woods jäi kiinni vaimonsa pettämisestä. Syntyi järisyttävä seksiskandaali, jonka aikana Tigeria syytettiin lukemattomien vieraiden naisten kanssa peuhaamisesta ja jonka seurauksena hän menetti lähes kaiken: vaimo jätti, ystävät jättivät, sponsorit jättivät.

Ja vaikka Woods onnistuikin vielä vuonna 2013 hetkellisesti nousemaan maailmanrankingin ykköseksi, uskomaton golf-ura oli jo käytännössä vedetty vessanpöntöstä alas. 14 Major-voiton sijaan valitettavan moni muistaa hänet vain kohussa ryvettyneenä miehenä, joka mokasi kaiken.

Tiger Woods

– Kyllähän se hänen kohtalonsa hiljaiseksi vetää. Aika lähellä herosta zeroksi (sankarista luuseriksi, toim. huom.) on poika mennyt, Selänne huokaa Seiskalle.

– Toivottavasti hän vielä nousisi. Olisi hieno amerikkalainen tuhkimotarina, jos hän onnistuisi vielä nousemaan huipulle.

Viime aikojen perusteella ei siltä näytä. Woods pidätettiin kesän alussa Floridassa, kun poliisi nappasi ratin takaa kärynneen ja sekavasti käyttäytyneen ex-tähden parempaan talteen. Tuolloin Tigerista levisi kulovalkean tavoin varsin karu pidätyskuva.

– Kovan kaverin on kaveri käynyt. Sellaista kohtaloa ei kyllä toivoisi kenellekään, Selänne harmittelee.

Poliisin julkaisema pidätyskuva 41-vuotiaasta Tiger Woodsista.
Poliisin julkaisema pidätyskuva 41-vuotiaasta Tiger Woodsista.


 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »