Kaupallinen yhteistyö

Sinful

Tee joulustasi tuhmempi seksikkäällä joulukalenterilla

28.10.2020 08:00

Joulu on jo aivan kulman takana, joten pian luvassa on taas ihanaa aikaa yhdessä rakkaimpien läheisten kanssa ja paljon mukavia perinteitä niin lapsille kuin aikuisillekin.

Yksi suosituimmista ja tunnetuimmista joulunajan perinteistä on joulukalenteri. Se tekee aaton odotuksesta erityisen riemukasta, koska kalenteri sisältää kivan yllätyksen joka päivälle jouluaattoon asti. Tänä vuonna voit hankkia myös aivan ainutlaatuisen joulukalenterin, joka on tarkoitettu VAIN äidin ja isän kahdenkeskisiä hetkiä varten. Sitä kutsutaan “vuoden tuhmimmaksi joulukalenteriksi” ja sen on tuonut meille Sinful, Pohjoismaiden suurin seksileluihin erikoistunut verkkokauppa.

Löydät kaikki Sinfulin tuhmat joulukalenterit täältä

Sinful Classic Joulukalenteri

Kaupallinen yhteistyö Sinful

Sinful Classic sisältää 24 eroottista tuotetta naisille, miehille ja pariskunnille, eikä ole epäilystäkään, etteikö tässä olisi vuoden tuhmin joulukalenteri. Kiehtovat yllätykset inspiroivat viettämään joulukuun tavallista seksikkäämmissä ja leikkisämmissä merkeissä. Luukkujen taakse kätkeytyy väriseviä yllätyksiä, välineitä kinkyihin sitomisleikkeihin sekä asusteita viettelevään esileikkiin. Tiedossa on siis joulukuu täynnä yllätyksiä, nautintoa ja seksiä.

Joulukalenteri sisältää tuotteita 330 € arvosta, mutta se maksaa VAIN 99 €.

Viime vuonna Classic Joulukalenteri myytiin loppuun todella nopeasti. Uskallatko odotella, ennen kuin ostat omasi?

Lue lisää ja osta Classic Joulukalenteri täältä

Sinful Deluxe Joulukalenteri

Kaupallinen yhteistyö Sinful

Jos sinulla ja kumppanillasi on jo jonkin verran kokemusta seksileluista, ottakaa rakkaudella vastaan ylellinen Deluxe Joulukalenteri.

Voitte nauttia yhdessä sen lukuisista eroottisista luksustuotteista, joita löytyy niin naisille, miehille kuin pareille. Se sisältää inspiroivia ja ylellisiä seksileluja, tarvikkeita hellään bondageen ja vietteleviä asusteita suosituilta tuotemerkeiltä kuten Obaie, Amaysin ja Sinful.

Deluxe Joulukalenterissa on tietenkin 24 tuhmaa ja jännittävää luukkua, joiden sisältämät yllätykset houkuttelevat teitä leikkimään eroottisia kahdenkeskisiä leikkejä yhä useammin. Mukana tulee upea inspiraatiovihkonen, jossa on opastusta ja vinkkejä päivän tuhmaan yllätykseen.

Deluxe Joulukalentereita on vain rajoitettu määrä, joten pidä kiirettä, jos haluat panostaa tuhmaan joulukuuhun.

Tämän kalenterin tuotteet ovat yhteisarvoltaan 490 €, mutta hinta on vain 169 €.

Osta Sinful Deluxe Joulukalenteri täältä

Valitsit sitten Classicin, Deluxen tai upouuden Sinful Adventtikalenterin, voit olla varma, että luvassa on hauskempi ja tuhmempi yhteinen joulukuu.

Teksti:
Kuvat:
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!