Katso videot!

Tauskilta yllättävä paljastus seksielämästään - kertoo asiasta vaikeana: Mä olen näköjään ihan maalaispoika!

Uutiset | 02.08.2017 12:42

Kuten Seiska aiemmin uutisoi, laulaja Tauski Peltonen bongattiin viime viikolla Helsingin Hernesaaresta erikoiseen asusteeseen sonnustautuneena, kun hän toikkaroi auton kyytiin mustassa nahkahupussa, jotka ovat tuttuja asusteita s&m-seksin parissa.

LUE LISÄÄ: Tauski Peltonen kohahdutti Helsingissä: päässä nahkainen seksihuppu ja talutuskettinki - kuva!

Erikoinen pukeutuminen liittyi Seksitohtorin kyydissä -nettisarjaan, jonka vieraaksi Tauski viime viikolla päätyi. Pornotähti ja seksitohtori Satu Söderströmin juontamassa ohjelmassa julkkikset istuutuvat Sadun kyytiin ja puhuvat tämän kanssa seksistä.

Nettisarjan Tauski-jakso on nyt julkaistu YouTubessa ja jaksossa Tauski paljastaa seksuaalisia mieltymyksiään ja kokemuksiaan sekä puhuu avoimesti seksistä.

Tauski yllättää ohjelmassa Satu Söderströmin toden teolla, kun seksitohtori yrittää tiedustella Tauskilta kokemuksia ryhmäseksistä.

- Oletko joskus kokeillut ryhmäseksiä? Satu kysyy.

- Itse asiassa en, Tauski vastaa, mikä ihmetyttää Satua.

- Onhan sulla kaksi naista ainakin ollut? Satu tivaa.

- Mä olen näköjään ihan maalaispoika, Tauski sanoo hieman vaikeana.

- Ihmettelen, että sulla ei ole koskaan ollut kahta naista samaan aikaan. Tai kolme, tai neljä! Satu sanoo.

- Niin... No joskus varmaan ollut jotain pientä kimppasäpinää. En uskalla niitä oikein paljastella, Tauski lopulta sanoo.

Tauski on elämänsä aikana ollut suhteissa lukuisien naisten kanssa, joista osa on julkisuudesta hyvinkin tuttuja. Kolmesti naimisissa olleen Tauskin tunnetuimpia ex-kumppaneita ovat Henna Peltonen ja CatCat-laulaja Virpi Kätkä.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!