Tauski ja Virpi Kätkä haluavat olla varoittavia esimerkkejä eronneille vanhemmille: Älkää pilatko jälkikasvunne lapsuutta!

Uutiset | 10.01.2018 09:03

Viime viikolla ilmestyneessä Seiskassa laulajat Tauski Peltonen ja Virpi Kätkä kertoivat päässeensä sopuun vuosikausia kestäneen eroriidan jälkeen.

Lue lisää: Tauskin ja Virpi Kätkän avioeron likapyykki äityi karmeaksi: 6 vuotta julkista herjaa ja hirveitä riitoja – ”Lapset menivät paniikkiin!”

Lue lisää: Tämän takia Tauskin ja Virpi Kätkän 6 vuoden riitaputki päättyi – lapset pakottivat sopuun: 12-vuotias Jamppu kyllästyi pelisääntöihin!

Virpi ja Tauski eivät ole palanneet tai palaamassa yhteen. Nyt kun oikeudenkäynnit ja loanheitto ovat takana, he haluavat kuitenkin olla varoittava esimerkki kaltaisilleen eronneille vanhemmille.

– Älkää pilatko jälkikasvunne lapsuutta keskinäisillä riidoillanne! Lapsenne ovat teitä viisaampia, mutta myöhemmin voivat toistaa virheenne.

Lue myös: Tauski Peltonen vakuuttaa rauhoittuneensa: Otan kännit pari kertaa vuodessa!

– Lapset pitää aina nostaa etusijalle ja huolehtia heistä eron jälkeenkin yhdessä. Ero on poikkeuksetta myös heille raskas prosessi, Tauski sanoo.

Virpi uskoo rakkauteen

Virpi on ollut avioerosta asti sinkkuna. Hän elää täysin Janelle ja Jampulle, vaikka ystävät yrittävätkin järjestää kaunottarelle treffejä ja muita houkutuksia.

Lue myös: Täh?! Virpi Kätkä on yhä sinkku – Katja-sisko: Olen yrittänyt etsiä hänelle miestä!

– Kyllä minä uskon, että sitten kun lapset ovat isoja, minunkin kohdalleni osuu se suuri rakkaus, joka saa sukat pyörimään jalassa, Virpi pohtii.

– Päässänikin sutii jo sopivasti, joten tylsää ei elämäni tule olemaan, Virpi suunnittelee.

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!