Uutiset

Tauski asteli Turun hovioikeuteen: kuka mursi hänen nilkkansa?!

10.11.2016 12:48

Laulaja Tauno ”Tauski” Peltonen asteli tänään torstaina (10.11) Turun hovioikeuteen puimaan vuoden 2014 elokuussa Hämeenlinnan Elomessuilla sattunutta kahakkaa.

Tauskia ei hovioikeudessa syytetä mistään, vaan hän on valittanut Kanta-Hämeen käräjäoikeuden viime vuoden joulukuussa antamasta tuomiosta. Sekä Tauski että vastapuoli, noin 40-vuotias hämeenlinnalaismies tuomittiin toistensa pahoinpitelystä.

Tauski mursi Elomessujen kahakassa nilkkansa. Oikeus kuitenkin hylkäsi Tauskin vaateet korvausvaatimuksista jalkaan tulleiden kipujen hoidosta, koska jäi epäselväksi, murtuiko Tauskin nilkka yhteenotossa. Hovioikeudessa Tauski aluksi kiisti koskeneensa vastapuoleen mitenkään ja kertoi ainoastaan vastapuolen lyöneen.

- Nyrkinisku oli niin raju, että lensin maahan ja nilkkani jäi alle tai taittui. Joka tapauksessa en päässyt maasta enää ylös omin voimin ja minut talutettiin autoon, Tauski totesi.

Puolustus puolestaan vetosi heti aluksi Seiskan toimittajan Elomessuilta kirjoittamaan artikkeliin, jonka mukaan Tauski oli ollut kovassa humalassa ja uhkaillut myös Seiskan kuvaaja väkivallalla. Käsittely jatkuu tämän päivän ja hovioikeus antaa tuomionsa noin kuukauden päästä. Todistajana oikeudessa nähdään päivän aikana muun muassa kohublondi Henna Kalinainen.

 

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!