fbqTauski Peltonen tuprutteli kauniissa naisseurassa: onko tässä "unelmien venäläiskaunotar" Julia – kuva! | Seiska
Katso kuva!
Tauski kessutteli kaunottaren seurassa.

Tauski Peltonen tuprutteli kauniissa naisseurassa: onko tässä "unelmien venäläiskaunotar" Julia – kuva!

Uutiset | 28.07.2018 21:01

Naistenmiehenä tunnettu kohulaulaja Tauno ”Tauski” Peltonen keikkaili äskettäin Lapissa, ja siellä hänet bongattiin kauniissa naisseurassa Hotelli Ivalon terassilta.

– Tauski pössytteli aluksi sähkötupakkaa, mutta seuralaisen haettua oikeaa röökiä, ei Tauskikaan malttanut olla tervaamatta keuhkojaan, Lapin-matkailijat kertovat.

Tauski kessuttelemassa.

Lue myös: Ohhoh, Tauski suuteli rautatieasemalla mystistä häkkityttöä – kuva!

Aikaisemmin Tauski bongattiin suutelemassa tumman kaunottaren kanssa. Silloin Seiska tavoitti Tauskin kommentoimaan asiaa.

– Myönnän, että kiertueella on mukana äärimmäisen kaunis ja ihana venäläiskaunotar Julia. Hän työskentelee Tauski Original FunClubissa ja myy tuotteita kiertuepaikoissa, Tauski kommentoi viime viikolla Seiskalle.

Lue lisää: Uuh, Tauskilla lempi roihahti: suutelua kuuman venäläisbrunetten kanssa - kuva! "Venäläinen vaimo on joka jätkän unelma!"

Myös työrintamalla Tauskilla pyyhkii lujaa. Hän ja räppäri Aksim Nenomit löivät musiikkirintamalla hynttyyt yhteen ja julkaisivat nyt kappaleen Sinä Vain 2018. Kyseessä on kokonaan uusi versio Tauskin takavuosien superhitistä.

Lue lisää ja kuuntele: Jymy-yllätys: Tauski Peltonen laittoi legendaarisen Sinä vain -kappaleensa täysin uusiksi – tältä se kuulostaa nyt, mukana suomalaisräppäri!

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!