Tatuoiko Elastinen ihoonsa poikansa nimen?

Uutiset | 31.05.2017 10:03

Suosikkiräppäri Elastinen eli Kimmo Laiho kertoi Seiskalle perhearjestaan uuden ravintola Hiedan avajaisissa vieraillessaan. Päivät alkuvuodesta syntyneen poikavauvan kanssa ovat sujuneet hienosti.

- Kaikki on tosi hyvin. Olen jopa saanut nukuttua, Elastinen kertoo naureskellen.

Komistus ei ole ainakaan vielä tatuoinut pienokaisen nimeä tai syntymäaikaa vartaloonsa.

- Minulla on vain yksi Rähinä-tatuointi, ja se on ollut kauan. En ole keksinyt mitään fiksumpaa. Tarkoitus on ottaa vähän henkilökohtaisempi tatuointi, joten lapsen nimi olisi hyvä idea.

Innostui Cheekin kanssa

Muutama viikko ennen ravintolan avajaisia räppikaksikko Elastinen ja Cheek eli Profeetat esiintyivät kahdesti loppuunmyydyssä Hartwall-areenassa. Lisäksi heillä oli loppuunmyyty keikka Turussa Gatorade Centerissä.

- Keikat onnistuivat täydellisesti. Olimme molemmat yllättyneitä ja innostuneita siitä, miten hyvältä keikat tuntuivat.

Räppärit yhdistivät yllättäen voimansa viime vuoden lopussa. Elastinen on nauttinut työskentelystä Suomen suosituimman räppärin kanssa.

- Vastuun jakaminen on helpottavaa. On mageeta, kun voi jonkun kanssa jakaa visioita ja sparrata sekä ideoida yhdessä. Profeetat on syventänyt minun ja Jaren ystävyyttä.

"Olemme poikabändi"

Profeetat tekevät keikkaa kesällä Suomen suosituimmilla festareilla, mutta ikuisesti Profeetat eivät jatka.

- Meillä on näillä näkymin jäljellä enää seitsemän keikkaa. Emme ole suunnitelleet pidemmälle, joten luultavasti keikkoja ei tule enempää.

Emma-gaalassa jaetaan joka vuosi palkintoja vuoden aikana menestyneille muusikoille. Yksi kategoria on Vuoden tulokas -Emma, johon kategoriaan Profeetat voisivat käytännössä kuulua.

- Olemme kai tällainen poikabändi, jolla voisi olla mahdollisuus, Elastinen naureskeli.

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!