Katso videot!

Tätä ei ole ennen nähty: Suomen kaunein nainen Viivi Altonen testasi hirvittävän tulisia herkkuja - "Onko se ambulanssi valmiina?" Katso video!

Uutiset | 03.12.2020 19:04

Seiskan ja ravintola Hookin alkuperäissarja Siivet suussa on siirtynyt kanansiipien luvattuun maahan – nimittäin Pirkanmaalle. Tamperetta ei suotta kutsuta Suomen siipipääkaupungiksi.

Lue myös: Luistin viilsi ranteen auki! Janne Ojanen muistelee kauhunhetkiään – ja taistelee tulisimpia kanasiipiä vastaan: "Alkaa mennä överiksi"

Tällä kertaa kanaralliin osallistuu hallitseva Miss Suomi, tamperelainen Viivi Altonen. Tyrmäävä tummaverikkö uskaltautuu maistamaan ravintolan kaikkein tulisimpia siipiä, pahamaineisia Nagamoritzeja.

Oh my dear God... siiven suustaan poiminut Viivi sanoo.

– Tota en olekaan ennen nähnyt, Seiskan hot wings -reportteri Eetu Ampuja ihmettelee.

Lue myös: Raimo Helminen kyynelehtii Seiskan toimittajan armottomassa grillauksessa - täräyttää lopulta suoraan mielipiteensä: "Tällä kertaa jätetään väliin!" Katso Siivet suussa!

Hallitseva Miss Suomi Viivi Altonen ja Seiskan hallitseva missireportteri Eetu Ampuja.
Hallitseva Miss Suomi Viivi Altonen ja Seiskan hallitseva missireportteri Eetu Ampuja.

Painava puheenvuoro

Siipien mussuttamisen lomassa jauhetaan hieman asiaakin. Puhe kääntyy muun muassa missikisojen arvostukseen nykypäivänä: joidenkin mielestä kyseessä ovat aikansa eläneet karjamarkkinat, mutta Viivi näkee asian toisin.

Lue myös: Miljoona Instagram-seuraajaa! Valtavista luomurinnoistaan jumaloitu povipommi Pasha jysäyttää Siivet suussa -uutispommin: "Sain Suomen kansalaisuuden!"

– Koen, että missikisoihin osallistuminen antaa äärettömän hyvän ponnahduslaudan itsellesi tärkeille asioille. Misseille annetaan tosi paljon vaikutusvaltaa. On itsestäsi kiinni, miten haluat sitä käyttää, Viivi näpäyttää arvostelijoita.

Lue myös: Maskussa on aina jättiale, mutta Topi Sukari on silti miljonääri - ja nyt hän kertoo hiki päässä, miten se on mahdollista: katso Siivet suussa!

– Olen itse valmis tekemään paljon töitä, minulla on paljon ideoita. Haluan nähdä, mihin kaikkeen pystyn.

Entä miten Viivi vastaa ikiaikaiseen kliseiseen misseistä ja jääkiekkoilijoista? 

Sekin selviää katsomalla tuorein Siivet suussa!

Katso myös aiemmat Siivet suussa -jaksot:

Lue myös: Hikinen video julki! Lola Odusoga tunnustaa mieltymyksensä ponnaripäisiin miehiin – Seiskan toimittajan ilme näkemisen arvoinen: katso Siivet suussa!

Lue myös: Siivet suussa: Jethro Rostedtille nousi hiki otsalle - karonkka painaa ja asuntokaupat vaakalaudalla!

Lue myös: Amin Asikaisella tiukka paikka! Haukkoo happea ja paljastaa suu tulessa uransa ylivoimaisesti pelottavimman vastustajan - "Ne jäänsiniset silmät..."

Lue myös: Tiesitkö? Michael Jordan on Hanno Möttölän uran nimekkäin vastustaja – mutta Magic Johnson on se, jolle suomalainen löi luun kurkkuun: ”Magic sanoi, että WHAT?!”

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Eva-Liisa Orupöld
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Aleksi Valavuori järkyttyi Janita Lukkarisen kuolinilmoituksesta – latasi suorat sanat: ”Päät vadille!”

Katso video!

Sanna Kiisken jättipaljastus Seiskan uutuussarjassa: ”Mahalaukkuni kavenettiin leikkauksella!”

Katso video!

Paljastava video julki! Pekka Haavisto törttöili liikenteessä – kohuministeri teki kolme rikettä minuutissa!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!