Hyppää pääsisältöön
Metti Forssell

Tästä syystä jalkapallovaimo Metti Forssell on nykyisin pidäyttäytyväisempi sosiaalisessa mediassa: "Ihmisten ilkeät sanat tai ajatukset minusta satuttavat harvoin enää"

Jalkapallotähti Mikael Forssellin vaimo,  Metti Forssell on tunnettu kasvo somessa ja hänen elämäänsä seuraa Instagramin kautta peräti 34 tuhatta silmäparia.

Lue myös:  Metti Forssell tyrmäävän seksikkäänä: rinnat varastavat huomion täysin - kuvat!

Vaalea kaunotar kirjoittaa myös Elle-blogia, jonne hän jakaa upeita kuvia ja asuvalintojaan. Tuoreessa postauksessa Metti tarttuu myös tärkeään aiheesen,  nimittäin somekommentointiin ja siihen, miksi ne tätä nykyä ovat pääasiassa negatiivissävytteisiä. Kirjoituksessaan hän kertoo myös siitä, miksi ei avaa yksityiselämäänsä liikaa seuraajilleen. 

Kaiken syynä huomio?

Metti otti viime viikolla kantaa aiheeseen Instagram Storiessa. Hänen mukaansa somekommentointi on lähtenyt tyystin käsistä, positiivisten kommentien sijaan sieltä saa lukea jatkuvasti piikitteleviä ja ilkeitä kommentteja. 

- Aina puhutaan siitä, että somessa kommentoivat ilkeät ja kateelliset ihmiset, jotka vain purkavat omaa pahaa oloaan. En osaa sanoa ihmisten pohjimmaista syytä tarpeelle kommentoida netissä ilkeästi ja ottaa ihmisiä/asioita suurennuslasin alle lyttäämällä heitä. En osaa sanoa, koska en yksinkertaisesti tiedä.

- Se, miksi somessa pääsääntöisesti kommentoidaan ilkeästi ja halventavasti, pelkään johtuvan ihmisten halusta saada mahdollisimman paljon huomiota kommenteillaan. Ilkeillä kommenteilla kun herätetään paljon enemmän mielenkiintoa ja huomiota, kuin positiivisilla kommenteilla, hän jatkaa kirjoituksessan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onko somekommentointi lähtenyt käsistä? Aiheesta lisää blogissa 💭 #blogupdate

A post shared by Metti Forssell (@mettiforssell) on

Metti toivoo, että negatiivisia kommentteja laukovat ihmiset pohtisivat ennen kirjoittamistaan, että pystyisivätkö he sanomaan saman asian kasvokkain. 

Kuinka moni ilkeän kommentin laukoneista uskaltaisi nousta kommenttinsa kanssa täyden auditorion lavalle, satojen tuntemattomien eteen kertomaan mielipiteensä ääneen? En usko, että kovin moni, Metti kirjoittaa. 

Metti kertoo, että hän on kasvattanut itselleen vuosien varrella kovan kuoren. 

- Ihmisten ilkeät sanat tai ajatukset minusta satuttavat harvoin enää, Metti kirjoittaa. 

Ilkeä somekommentoinnin seurauksena Metti on tätä nykyä pidättäyväisempi sosiaalisessa mediassa. 

en halua kanavissani kertoa niin paljon henkilökohtaisia asioita tai tuoda mielipidettäni esiin, koska mitä luultavammin se kuitenkin käännettäisiin taas päälaelleen ja minut tuotaisiin esiin negatiivisessa valossa. Siksi usein on parempi ja yksinkertaisesti helpompi olla sanomatta mitään. 

- Kuinka tärkeää olisi antaa ja saada vertaistukea ja muistutusta siitä, että niin monet muutkin kamppailevat ihan samojen haasteiden kanssa? Jos kuitenkin lähtisin avaamaan jotain tällaista haastetta, pahoin pelkään, että minut leimattaisiin heti “valittavaksi some-mammaksi, joka ei rakasta lapsiaan ja välittää vain itsestään”. Ja ei – en liioittele, tätä somemaailma valitettavasti nykyään on, Metti jatkaa kirjoituksessaan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Metti Forssell (@mettiforssell) on

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Jasmin Määttä
Kuvat:
Seiskan toimitus, Instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!