fbqTästä paheesta Jari Sillanpää ei ole vielä päässyt irti – katso kuva! | Seiska
Katso kuva!
Jari Sillanpää

Tästä paheesta Jari Sillanpää ei ole vielä päässyt irti – katso kuva!

Uutiset | 22.08.2020 09:02

Laulaja Jari Sillanpää palasi seksikuvakohun jälkeen keikkalavoille lauantaina Hämeenkyrössä. Paluukeikkapaikaksi oli valittu Myllykolun kesäteatterin lava, ja ajankohta oli päivää ennen entisen tangokuninkaan 55-vuotissynttäriä. Vaikka päivää oli odotettu, myyntimenestys jäi vaisummaksi.

– Lippuja myytiin ennakkoon noin 170. Portilla myimme vielä parikymmentä lippua. Pakko myöntää, että odotimme huomattavasti enemmän yleisöä, Seiskan haastattelema järjestyksenvalvoja kertoo.

Tupakkaa kului

25-vuotistaiteilijajuhlaansa viettävä vuoden 1995 tangokuningas odotteli hieman jännittyneen oloisena keikan alkua konserttipaikan tuntumassa. Jari poltteli tupakkaa tuttuun tapaansa ketjussa. '

Jari Sillanpää

Jarin rakas Siim Bahmatsov, 32, seisoskeli kauempana Jarin rinnalla olleen asioidenhoitajan kanssa.

Kourallinen tosifaneja

Jarin paluukeikan yleisönä oli keski-iän ylittäneitä naisia ja pariskuntia. Tosifaneja oli paikalla vain kourallinen. Kaukana ovat ajat, jolloin sadat fanit kiersivät keikkapaikalta toiselle laulajan perässä. Keikan alkaessa katsomossa oli väljää.

Jari oli antanut tiukat ohjeet valokuvaamisesta, ja järjestyksenvalvojat vahtivat niiden noudattamista herkeämättä.

Jari Sillanpää

Lue myös: Kohuissa kolhiintunut Jari Sillanpää nousi lavalle – haki tukea Siim-rakkaalta! Kuvat Seiskassa!

Jari esitti paluukeikalla tuttuja kappaleitaan mutta yllätti yleisön laulamalla myös vielä julkaisemattoman, koskettavan uutuusbiisinsä Sortunut. 

Laulaja puolestaan yllättyi katsojien esittäessä hänelle syntymäpäivän kunniaksi onnittelulaulun. Keikan jälkeen manageri kyyditti Jarin ja Siimin pois keikkapaikalta kaasua säästelemättä. Kolmikko suuntasi viettämään syntymäpäiviä Jarin Vihdin-tilalle. 

Jarin kesäkiertue jatkuu keikoilla Lappeenrannassa ja Joensuussa. Lokakuussa hän esiintyy keväältä siirtyneissä Kulku ihmisen -konserteissa.

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Olli Suominen, Seiskan lukija

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!