Tästä ei ole paljon puhuttu! Kuningaskotka Janne Ahonen viihtyi Lahden syntisessä yössä - huippulupaava Mico-poika, 17, on täysin toista maata: ”Ainakaan ei ole jäänyt mistään kiinni!”

Uutiset | 29.01.2019 13:05

Lahti jos mikä on kaupunki, joka tunnetaan tietynlaisesta särmästään. Taivaisiin kurkottavista radiomastoistaan ja maailmankuuluista hyppyrimäistään tunnettu Business City ja Suomen Chicago on myös paikka, jonka kaduilla on perinteisesti sattunut ja tapahtunut.

Nykyään meno on huomattavasti rauhoittunut villeimmistä vuosista. Silti 1970-luvun lopulla syntynyt Janne Ahonenkin kyllä tietää, mistä puhutaan. Hänen kasvoilleen leviää virne kysyttäessä, mahtoiko nuori herra Ahonen aikoinaan viihtyä Suomen Chicagon syntisessä yössä.

– No tuota noin... Ovathan ne ajat siitä muuttuneet, Ahonen rykäisee.

– Kun miettii, mitä on itse touhunnut tuon ikäisenä, niin ei ole kyllä pojassa paljoa moitteen sijaa!

Lue myös: Tässä ovat Janne Ahosen Mico-pojan, 17, hurjat tavoitteet mäkihypyssä: ”Kaikki on mahdollista!”

Kuningaskotka viittaa sanoillaan poikaansa, vasta 17-vuotiaaseen Mico Ahoseen, jota pidetään yhtenä suomalaisen mäkihypyn lupaavimmista tapauksista.

– Mico on ollut pienestä pitäen tunnollinen ja suhteellisen kilttikin. Ainakaan hän ei ole jäänyt mistään kiinni, Janne-isä naureskelee.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Suomalaisen mäkihypyn suurlupaus Mico Ahonen on Janne-isän mukaan kiltti ja tunnollinen nuorimies.
Suomalaisen mäkihypyn suurlupaus Mico Ahonen on Janne-isän mukaan kiltti ja tunnollinen nuorimies.

 

Kotona ei hiiskuta mäkihypystä

Mäkihyppy vaatii kovaa luonnetta, mutta kotioloissa Mico on kuulemma viimeisen päälle leppoisa nuorimies. Mäkihypystä isä ja poika eivät kuitenkaan juuri juttele.

– Mahdollisimman vähän. Nytkin kun treeni on ohi, käymme sitä hieman läpi ja sitten lähdemme kotiin aivan muihin hommiin, Janne kertoo.

– Ei sitä hyppäämistä tarvitse enää puida siellä - eikä siellä kaikkia ne lajin tekniset nyanssit välttämättä niin paljon kiinnostakaan...

Lue myös: Käsittämätön kasvupyrähdys! Kuningaskotka Janne Ahosen poika Mico, 17, venähti vuodessa lähes 20 senttiä – ”Teknisesti hän pystyisi jo hyppäämään huippuhyppyjä”

Juttu jatkuu videon jälkeen.

Äiti tekee lumityöt

Ahoset asuvat aivan Lahden lähistöllä Hollolassa keskellä kauneinta maalaisidylliä. Nietokset ovat komeat, mutta kumpi tekeekään lumityöt: isä vai poika?

– Sanotaan näin, että äiti ja isä kyllä käskevät poikaa, mutta loppujen lopuksi äiti ne tekee, Janne nauraa.

– Me olemme Micon kanssa niin paljon poissa kotoa, ettemme valitettavasti aina ehdi aurailemaan.

Lue myös: Janne Ahosen Mico-poika palasi koulunpenkille – ”Päätavoitteeni on mäkihypyssä”

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Eetu Ampuja, Atte Kajova
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!